Ceglédről mi a véleményetek? Jó hely? Jó a hangulat?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 23:01
1/7 anonim válasza:
táborba voltam ott, az aquapark és a termálfürdő nagyonjó :)
2/7 anonim válasza:
Én itt lakom :) Igazából ez attól függ, melyik időszakot/évszakot nézzük. Nyáron az utóbbi 1-2 évben voltak egész jó programok, rendezvények, a termálfürdő és az aquapark tényleg jó, de a többi évszakban igencsak kihalt minden a programlehetőségek terén.
3/7 anonim válasza:
Én elköltöztem, mert nincsenek hegyek, de még dombok se. Persze azóta sokat fejlődött a város, de nagyon lassan történnek változások. Soha nem szeretnék visszamenni állandó lakosnak Ceglédre.
4/7 anonim válasza:
Én is itt lakok, szerintem elég uncsi. Az Aquapark meg a strand meg drága, akkor inkább máshova megyek, mint itthon maradjak:)
5/7 anonim válasza:
tudom kicsit késve válaszolok,de én imádok itt élni..^^
Este a kossuth ferenc utca teli tuning autókkal meg élettel^^
<3333
6/7 anonim válasza:
Én pont a tuning autókat nem szeretem. Felőlem költhet rá akármenyit,de ne bőgesse a fülembe, amikor én sétálni megyek, vagy beülök egy étterembe. Sokakat zavar. De a kertvárosban kellemes lakni, csöndes, barátságosak a szomszédok.: )
7/7 anonim válasza:
Én is itt lakom. :) nagyon szeretem, noha nem a világ közepe. rengeteg a látnivaló, és nem igaz, hogy csak nyáron vannak programok. télen pl mindig felállítanak egy koripályát, és a főtér nyüzsög az árusoktól. az aquapark is király. asszem az országban egyedülálló az ingacsúszda. kossuth itt kezdte anno a toborzóbeszédét, és ezért nagyon sok dolog róla szól. pl: kossuth-tér, kossuth-szobor (ami nem a kossuth téren van), kossuth gimi, a műv.ház és a múzeum. és a mi református templomunk a második legnagyobb az országban. a város legnagyobb fesztivála a suli vége utána hétvégén van- ez a bor-és laska fesztivál. és a zanzibár zenekar is ceglédi. :) egyenlőre ennyi. 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!