Hol kapható hidegúti ecetes hajhamvasító Pesten vagy környékén?
Figyelt kérdés
Egyetlen webáruházat találtam, ahol kapható viszont nagyon drága, főleg plusz szállítási költséggel.
Sok fodrászkellékes azt sem tudja mi az, ahonnan eddig vettem az pedig megszűnt. :(
Ez az egyetlen hamvasító, amitől nem lila a hajam.
#ecet #hajhamvasító
2016. jún. 2. 12:52
1/4 anonim válasza:
Szia!
Ha még aktuális a kérdés így 1 év múlva, a 1075. Károly körút 5-ben, az udvarban találsz hátul egy fodrászkellékest (Mom and Beauty van kiírva). Ők készítik, 300 ft körül van 2 deci. Én ott szoktam venni, nagyon bevált!
2/4 anonim válasza:
Sziasztok.
Melyik webáruházban kapható?
4/4 anonim válasza:
Szia!
A Mom&Beauty üzletben még mindig kapható. Tegnapi napon voltam vásárolni. És rémhírekkel ellentétben nem szűnik meg a termék. 350 Ft egy flakon.
A kiszolgáló hölgy a végtelenségig kedves volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!