Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Utazás Kisvárdáról?

Utazás Kisvárdáról?

Figyelt kérdés
Kb. két hét múlva Győrbe kell utaznom. Kisvárdán szállnék vonatra. elvira.mav-start.hu azt írja, hogy 5-8 óra alatt fent vagyok azokkal a bizonyos vonatokkal. Olyasmit nem ír, hogy át kell majd szállnom, pedig azt hittem, hogy át kellesz. Akkor most Kisvárdáról felvisznek egészen Győrig?
2016. máj. 29. 12:05
 1/2 A kérdező kommentje:

Ja... épp most rákerestem ugyanerre átszállás nélkül, és nem dobott ki találatot. Szóval azt hiszem, jól gondoltam. :)

Akkor honnan tudhatom meg, hogy hol kell átszállnom? Mert itt nincs kiírva.

2016. máj. 29. 12:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Az indulási idő előtt van narancssárga négyzetben egy fehér nyíl, arra kell rákattintani és kiad minden részletet. Budapesten mindenképp át kell szállnod, ha nincs neked megfelelő IC vonat Kisvárdáról, akkor Nyíregyházán is át kell szállnod. Az átszállások számát a 4. oszlopban látod (az érkezési idő és az utazási időtartam között).
2016. máj. 29. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!