Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Valaki ajánlani télre egy...

Valaki ajánlani télre egy üdülést?

Figyelt kérdés
Január február körül mennénk feleségemmel egy pár napra valahova "nyaralni". Tud valaki valami szebb helyet? Nyílván valami wellneses hotelba mennénk de csak kimozdulnánk valahova. Válaszokat elöre is köszönöm
2016. máj. 25. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Hévíz, Sopron, Eger környéke
2016. máj. 25. 19:49
 2/3 anonim válasza:

Érdemes volna megtudni, milyen árkategória, illetve, hogy külföldi út szóba jöhetne-e.

Ha igen, a Nassfeld-Hermagor sípályákat Karintiában (Dél-Ausztria) csak ajánlani tudom, gyönyörű hely, akkor is, ha valaki nem akar síelni, és nagyon színes a szálláslehetőségek palettája, lassan csaknem tíz éve járok vissza. Kimondottan welness-szállodák itt leginkább a Falkensteinerek, több is van belőlük a térségben (a pályaszállás ugyan drágább, de ugyanazt nyújtja, mint a völgybeli szálloda). Ha rákeresel: Sonnenalpe, Tröpolach helységnevek alatt találod őket.

Belföldön wellnessezés terén két, személyes kedvencem közül a kedvezőbb árú a zalakarosi Alma hotel, tágas uszodával és gyógyvízzel, a dolgozók pedig nagyon segítőkészek. A hátránya csak az, hogy, ha valaki nem csak úszni/ázni akar, a városnak nincs túl sok látnivalója, de abban az uszodában tényleg el lehet tölteni pár napot. :) Mondjuk, ha csak ketten mentek, zavaró lehet, hogy nagyon sok a kisgyerek, akik az egész terepen futkosnak és pancsolnak nyitástól zárásig.

A másik, ami ugyan magasabb árakat szab, de ezért bőven kárpótol, a Bambara hotel, Eger mellett (pontosabban Felső-Tárkány), amely a Bükkben, tulajdonképpen az erdőben található, és a magam részéről úgy éreztem, mintha hirtelen Afrikába csöppentem volna (igen, innen ered a különös név). Az uszodája ugyan méretre nem a legnagyobb, a medencék azonban nagyon érdekesen vannak kialakítva, így ez sem unalmas. Én pont ősszel voltam ott, amikor sárgult az erdő, gyönyórű volt (igen, ez a kórnyezet kimozdulásra alkalmasabb).

Remélem, tudtam segíteni, és nem lőttem fölé árban (ezek, amelyeket felsoroltam, négycsillagosok - csak gondoltam, az igazi ,,wellnesshotelek" valahol itt kezdődnek.

Sok sikert a keresgélés során, és kellemes időtöltést! :)

2016. máj. 25. 19:58
 3/3 anonim válasza:
Oh, most láttam, hogy ,,Magyarország" kategóriába írtad, ne haragudj, ezesetben az előző válaszom első feléért ne haragudj!
2016. máj. 25. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!