Mit szeretsz Budapest (b) en és mit nem?
szeretem - belváros, mert ott gyönyörűek a házak, az utcák, az embereknek tök szép ruhájuk van, meg ott van egy csomó külföldi, és ez tök érdekes
utálom - az összes többi része (ahol eddig jártam), mert büdös mocskos, undorító bkv járművek, sok bunkó ember, közülük és sokan büdösek meg koszosak, a sok hülye bűnöző, akik kirabolják az embereket meg rongálnak, vandálkodnak, grafitiznek, utálom a sok autót az utakon és hogy nem tartják be a közelekdési szabályokat...
én egyébként utálom azt a helyet de nagyon
Valószínűleg más körülmények között szeretném, mert vitathatatlanul szép város, de: ez az ország úgy működik, hogy BUDAPEST és vidék. Ebben a fontossági sorrendben, és ha a másodrendű (értsd: vidéki) emberekre nem jut pénz, stb, akkor sorry, de legalább a szegény pestieknek (akik sokszor magasabb fizetésből olcsóbb üzletekben tudnak vásárolni) van. És még sorolhatnám, nem csak a pénzről van szó... A gond a megítéléssel van a budapestiek a részéről a vidéki emberekről (pl: egy amerikai farmer ugyanúgy a sz@rt tapossa, mint a magyar paraszt, de az mégiscsak egy FARMER!). Az a baj, hogy nem látják be: a vidéki ember nélkül szó szerint nem lenne mit enniük...
Tehát: nem szeretem, és ezt az ott élő embereknek és az ország vezetésének lehet megköszönni.
Természetesen tisztelet a kivételnek, nyilván nem mindenki gondolkodik úgy a VIDÉKről, ahogyan én érzem...
Egy 29 éves vidéki lány (aki mellesleg agrármérnök...)
Amit szeretek: belvárosi rész, sok lehetőség, kávézókban töltött órákat, séták a Duna mellett, jó éttermek, több kultúra keveredését, állandó nyüzsgést
Amit nem szeretek: kosz, bűz, a tényt hogy egy ilyen szép várost ennyire agyonszemetelnek, BKV, mogorva emberek,a kresz teljes mértékben figyelmen kívül hagyása, állandó rohanás, egymásra nem figyelés..
Budapesti vagyok, de minden nyarat Veszprémben töltök, így van összehasonlítási alapom, és én vidéket sokkal jobban szeretem a friss levegő és a nyugisabb életstílus miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!