Szeretnénk elutazni. Kérdés hova?
Figyelt kérdés
Szeretnénk a párommal elutazni a nyáron, de nem főként a szállásra szeretnénk költeni, ezért a sátrazás vagy olcsó panzió kategória mellett döntöttünk, mivel nagyobb részt a természetben és a környék látnivalóinak megtekintésével szeretnénk foglalkozni. Hegyvidékben gondolkozunk, de jöhet bármi, amit csak tudtok!
Lehet mi vagyunk a bénák, de semmi jót nem találtunk. Észak -Magyarország előny. :) Tapasztalatokat szívesen fogadunk!
24/L 22/F
2016. máj. 18. 18:24
1/9 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki tud erdélyi jó szállást azt is szívesen fogadjuk :)
2016. máj. 18. 18:29
2/9 anonim válasza:
Budapest, Nyíregyháza, Szilvásvárad,Balaton környéke,Bakony,Mátra,Kékes!
Én ezeket ajánlom :)
3/9 A kérdező kommentje:
Kimondottan szállást keresnénk, ahol esetleg már mások szálltak meg , de köszi azért. :) megnézzük hátha találunk valami jót. :)
2016. máj. 18. 18:40
4/9 anonim válasza:
Miskolc környéke, Aggtelek. Ott a kempingben nagyon jópofa rönkházak vannak, de sajnos azok 6 személyesek... Amúgy szállást inkább falusi turizmus keretében keressetek (szoba, apartman), olcsó és kényelmes.
5/9 anonim válasza:
Ajánlom a lakóhelyemet. A Dunakanyart. Hű de furán hangzott ez :D Imádok itt lakni és még mindig meg tud lepni pedig itt éltem le az életem 90%-át. :) Ha kultúrális helyet kerestek akkor Szentendre... Ha kirándulás akkor a Pilis... Ha fürdés akkor a dunabogdányi strand vagy a Szentendrei-Sziget csúcsa... Ha pedig egy kicsit a reneszánsz is érdekel Titeket, akkor Pedig Visegrádot tudom ajánlani. :) A Szentendrei szigen tudom, hogy van egy kisebb kemping és van egy Rácz fogadó nevű hely. Szerintem jó az ételük.. Ezek Kisorosziban vannak. Szerintem egy borzasztó hangulatos kis község. :) Tahitótfaluban (itt lakom) ismerek egy jó kis éttermet is (Urak asztala vendéglő). Ha itt jártok még érdemes Vácot is megnézni. Ha bármi kérdésetek van, csak írjatok privátban. :) Kicsit összevissza lett, de írtam ami eszembe jutott. :D bocsi :)
6/9 anonim válasza:
Egyébként a Pilisben annyi kiránduló útvonal van hogy még nem jártam mindegyiken :D (utolsó voltam)
7/9 anonim válasza:
Így sorban jönnek még elő a helyek a Dunakanyarban... Rám-szakadék, Dobogókő, Visegrádon bobpálya van (kirámdulás után "jutalomnak" tökéletes szórakozás :) ) Esztergomban pedig a bazilika van mint látványosság. Esztergomban van még egy jó kis strand-fürdő is és pár méterre tőle már ott is van a Szlovákiába vezető híd.
8/9 A kérdező kommentje:
hűha,köszönöm!! utána néztünk mindnek, és azt hiszem meg van a kiránduló helyünk idén :))))))
2016. máj. 23. 08:01
9/9 anonim válasza:
Örülök, hogy segíthettem. Remélem, hogy jól fogjátok magatokat érezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!