Milyen zene illik egy szálláshelyet, apartmant hirdető weboldalhoz?
Figyelt kérdés
Balatoni apartmant hirdet, vmi olyan zenére gondolok ami "semleges" = minden korosztálynak tetszik2010. ápr. 7. 15:08
1/4 anonim válasza:
Szerintem lehetne valami vidám, ami kedvet csinál a nyárhoz, a nyaraláshoz, a láblógatáshoz. Pl olyasmit simán eltudnék képzelni, mint a Pancsoló kislány. Akár szöveg nélkül is! :) Vagy valami ismertebb, ami üt és mindenkinek a nyár, a "boldogág" jut eszébe róla! :) Esetleg valami más nyárról szóló jó kis magyar sláger. Egy a lényeg vidám legyen. Falra tudnék mászni, amikor egy ilyen oldalra lépek és valami lassú komoly zene szól... szeretem azt is, de rossz ha a végére már sírni tudnék tőle. Illetve szerintem az is fontos hogy kikapcsolható legyen, hogy ha egy vendéget zavar, az ne ezért lépjen le az oldalról!
2/4 anonim válasza:
A legjobb, ha nincs zene. Engem egy honlapról csak elüldözni tud bármilyen zene, amíg meg nem találom a némítás gombot :) nyugodtan le lehet pontozni
3/4 anonim válasza:
szerintem is ígyvan nincs olyan zene amit midnenki szeret.
4/4 anonim válasza:
Mint user és mint fejlesztő azt mondom szinte mindegy DE könyörgöm ne olyant ami automatikusan elindul!!!
A legtöbb ember rühelli ha szörfözik a neten és egyszer csak az oldal nyitáskor spontán kornyikálni kezd az oldal amikor nem számított rá, főleg ha munkahelyen, kávézóban vagy éjszaka az alvó párja mellet netezik valaki (ez pedig elég sok ember).
Nem is szólva arról, hogy jól belassítja az oldalad (főleg ha flash is lesz), szóval véleményem szerint ez a tuti módszer hogy ügyfeleket menekülésre kényszerísd.
Harmadrész egy ilyen tipusú oldalnál tényleg hatodrendű a zene, néhány art oldalnak még elmegy, de ez esetben inkább a tartalommal nyűgözd le a közönséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!