Budapest/Gellért-hegyhez mi a legközelebbi hely, ahol gyászomban szívből ordíthatok és nem hallja meg senki?
Figyelt kérdés
Váratlan, komplikált előzményű traumatikus gyászban vagyok és javasolták nekem, hogy adjam ki magamból a dühöt ordítással. Ki akarom próbálni.
A Gellért-hegy közelében lakom, egyedül. Autóm nincs.
Egy helyet kérek tőletek, ahol se nem zavarok senkit, se nincs is senki hallótávolságban, mert szégyenlős is vagyok, meg azt se gondolja valaki hogy rendőrt/mentőt kell hívni. Mi a legközelebbi ilyen hely? Az időszak, éjjel vagy nappal mindegy.
Köszönöm válaszaitokat!
2016. ápr. 23. 13:39
1/2 anonim válasza:
Menj a Budai-hegység egyik eldugott pontjára, ott se nappal, se éjszaka nem lesz senki.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. ápr. 27. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!