Hova és miért érdemes utazni az Alföldre?
Figyelt kérdés
Egy beadandót kell írnom az Alföldről, nem szeretnék a szokásos Hortobágyi pusztával jönni :) EZért szeretném ha véleményt írnátok hogy mi az ami érdekes lenne számotokra. Akik az Alföldön élnek, örülnék neki ha leírnátok mi az ami érdekes a környezetetekben.2016. ápr. 22. 12:31
3/9 anonim válasza:
Személyes meggyőződésem, hogy az alföldön az égvilágon semmi nincs, amiről érdemes lenne írni.
Próbáld meg, hogy vagy megírod ezt a szép gondolatot őszintén, vagy írsz valami közhelygyűjteményt. Például a hortobágyról.
4/9 anonim válasza:
Kiskunság lehet jó téma, esetleg a mezővárosok (pl. Kecskemét) Aztán ott van a Tisza, a holtágakkal, ahogy már írták.
5/9 A kérdező kommentje:
a 3. válaszolónak, teljesen egyetértek veled :D Sajnos mivel turizmus szakon vagyok, ezért követelmény hogy valami közhelyeket durrogtassak az országról. Ha végleg felidegesítem magam a feladaton, lehet még előtör a lázadó énem. Bár akkor tuti hogy megbuktatnak.
2016. ápr. 23. 12:27
6/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm! Több ötletet adtatok mint amennyit el tudtam képzelni. :)
2016. ápr. 23. 12:28
7/9 anonim válasza:
Szeged például. Az is nyílván semmi...
8/9 anonim válasza:
ha nagyon nem megy, próbálkozz pl. az alföld turizmus kifejezésekkel, meg fogsz lepődni, mennyire tele az internet az alfölddel.
9/9 anonim válasza:
Ez komoly? Turizmus szakon vagy és nem tudsz mit írni az Alföldről? (És rá sem tudsz guglizni, ugye?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!