Aki ismeri Budapest 17. kerületét (Rákoshegy), az elmondaná nekem, hogy milyen hely?
Csendes környék ... bár mi pont a vasút mellett lakunk :-) kb. 5 percenként jön vonat.
Rákoshegy kertes házas övezet, elég gyér tömegközlekedéssel, csúcsidőben sem járnak 10-15 percnél sűrűbben buszok. A belvárosba legalább 45 perc, mire beérsz. Rosszak az utak. Egy posta van, egy gyógyszertár, pár kisebb élelmiszerbolt, meg egy közepes CBA.
A levegő viszont a belvároshoz képest nagyon jó. Ha nem közvetlenül a vasút mellé költözöl, akkor tényleg nyugis, csendes hely.
Betörések: hol nincsenek?
Igazából fogalmam sincs arról, hogy melyik részre költöznék, mert egyik ismerősünkhöz mennék és én még sosem jártam arra. Nem tudom tudtok-e válaszolni a kérdésemre, de arra lennék még kíváncsi, hogy tömegközlekedéssel kb. mennyi idő, míg a 16. kerületbe jutok? Ugyanis ott van a BGF és ha minden jól megy ott fogok majd tanulni, ezért érdekelne annyira.
Előre is köszönöm! =)
Megnéztem kb. neked, ha a XVI. ker. Diósy Lajos utcáról van szó BGF tekintetében.
Szóval ha szerencséd van, és közel laksz majd a 46-os busz vonalához, akkor nem is kell átszállnod majd. A menetidő kb. 30-40 perc lehet.
Ha egyszer át kell szállnod, akkor az utvonalterv.hu szerint 43-50 perc a menetidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!