Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Dunaharasztiból MÁV-val...

Dunaharasztiból MÁV-val Lajosmizse irányába?

Figyelt kérdés
Dunaharasztiról szeretnék menni kakucsra. Fel mentem a MÁV oldalára be írtam, hogy Dunaharaszti induló állomásnak és úticél Inárcs-Kakucs. És kidobta a vonatot Nyugati pályaudvar-Lajosmizse. De én arra vagyok kiváncs, hogy Dunaharasztiból mikor indul és Inárcs-Kakucsból mikor indul vissza. Meg a menetdíjra. De vagy én vagyok hülye vagy így az oldalon ez nincs fent. Nem járok MÁV- val sürün ezért kérem a segítségeteket. Szóval ha valaki letudná nek írni egy egész napos oda- vissza menetrendet megköszöném.
2016. ápr. 12. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Amikor a nyilat kinyitod a legtöbb (talán mind de nem kattintgattam végig)

Dunaharaszti Kőbánya Kispest és Inárcs-Kakucs

Kőbánya Kispesten át kell szállni a Kunszentmiklós Tass-Kőbánya Kispest vonatról a Nyugatiból induló Lajosmizse felé tartó vonatra, ami megáll Inár Kakucs megállóhelyen is.

2016. ápr. 12. 22:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi de nem akarok felmenni pestre akkor már elmennék közvetlen a nyugathoz. Dunaharasztin akarok felszálni nekem az úgy könnyebb és közelebb van.
2016. ápr. 13. 01:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs olyan vonat, ami végigmegy az útvonalon, mindenképp át kell szállni.
2016. ápr. 13. 12:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget. Akkor ezért nem találtam nem én vagyok a hülye XD
2016. ápr. 13. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!