Melyik balatoni szállást ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Balatonon keresünk szállást pár napos nyaraláshoz. Bulizni nem szeretnénk, csendes helyet keresünk. Legyen gyerekbarát, kapjunk kaját és legyen a közelben homokos, sekély, vagy lassan mélyülő strand. Ha a szállásnak saját strandja van, az még jobb. Köszönöm!2016. ápr. 10. 10:40
1/1 anonim válasza:
Bár ellátás nélküliek de a balatontoursnak jó kempingjei vannak. Vannak apartmanjai, bérlakokocsija valamint bérsátorja is mindegyik kempingnek saját strandja van és a legtöbb ha nem mindegyik gyerekbarát is.
Van egy másik is Pálkövei ifjusági tábor vagy szállás nagyon csendes kis balatoni falucska olcso stranddal. Van családi szállás ajánlata félpanziós ellátással de úgy tudom hogy főszezonban 7-8 napis turnusokvan fogadnak csak vendégeket de igy is baráti árakkal dolgoznak szerintem
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!