Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Csíksomlyói búcsúra mivel...

Quatermain kérdése:

Csíksomlyói búcsúra mivel érdemes menni? Tömegközlekedéssel és minimális anyagi megterheléssel.

Figyelt kérdés
Néztem a zarándokvonatot, de az olcsóbb kategória már elfogyott meg az nekem kicsit sok a 4 napért. Buszos kirándulás érdekel, ami a búcsú után indul vissza, de jöhet szállással egybekötött kirándulás is, ha árban megfelelő. 14 ezerért találtam buszos kirándulást, de nagyon noname, ezért nem tartom megbízhatónak, pedig árban tökéletesen megfelel, de bizalmatlan vagyok, olyat szeretnék amit ha kifizetek, akkor tuti hogy lesz busz. Minden vélemény jöhet. Személyes tapasztalatok előnyben.

2016. márc. 27. 15:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Találtam egy nagyon korrekt utazási irodát, ami busszal oda-vissza 14 ezerből elvitt. :) Jövőre körültekintőbb leszek és időben foglalok szállást.
2016. máj. 22. 17:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Szabad megtudni az utazási iroda elérhetőségét? Hátha jól jön.
2023. márc. 20. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!