Erdélybe kettesben vagy többen? Mennyire biztonságos? Milyen állapotok vannak arrafelé? Utak milyenek?
Már bocsánat, de hogy képzeled, vademberek laknak Erdélyben?
Annyira biztonságos mint máshol, pl Ausztria, Szlovákia stb stb.
Ja, és Erdélyből írok.
ketten is jó,de sok a kéregető,akik elég durvák.
Családdal voltunk székelyudvarhelyi hotelben,már indultunk el,kijöttek az autó elé,meg nem akarták elengedni.AZért kissé veszélyes így
Jesszusom, és mi még ezektől vártuk el az anno december 5-i igen szavazatokat! (bocs azoffért)
Az utakról annyit, hogy a főutak elég jók, a mellékutak azonban kátyúsak...
1. válaszoló
Rengeteg a kéregetö,emlékszem,busszal utaztunk,de a szàllàshelyünkön màr vrtak a gyerekek..Szendvicsnek is örültek,de pénzt stb is vàrtak...
Nem veszélyes,csak talpraesettnek kell lenni.
Szerintem inkább többen menjetek. Bár attól is függ, hogy milyen programot terveztek. Ha túráztok, érdemes kikérni a helyiek véleményét. És jó ha egy Erdélyt már jobban ismerő is van veletek, ha eddig még nem voltatok ott.
Mert azért azok a hegyek nem olyanok, mint nálunk. Ezt úgy mondom, hogy tapasztalt Magyarországi túrázó vagyok, és voltam már Erdélyben is túrázni.Bár még csak 1X.
A városnézés viszont majdnem olyan, mint Magyarországon.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!