Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Valaki olcso Balatoni szallast?

Valaki olcso Balatoni szallast?

Figyelt kérdés
Baratnommel leakarunk menni Balatonra nyaron 3napra, esetleg van valakinek kisseb nyaraloja? 5000Ft/fo/ej fele dologra gondoltam :) koszonom a segitsegeket. AZT krdeznem high szerintetek siofok vagy tihany a jobb?
2016. márc. 8. 00:02
 1/2 CsR99 válasza:

Szia! (:

Mi a családommal tavaly Badacsonytomajon voltunk és nagyon megszerettük. Közel van a strand, de túrázni, kirándulni is lehet a közelben, ráadásul sok kajás-bódé stb. vannak. Nem beszélve, hogy hajóval át lehet menni a Balatonon a túloldalra, Fonyódra.

Itt van egy link a Badacsonytomaji szállásokról: [link]

Kérdésedre válaszolva, én Tihanyt preferálom, de lehet csak azért mert ott már jártam párszor, meg szerintem Siófok egy picit drágább.

Siófok: [link]

Tihany: [link]

Ha sikerül kiválasztanotok akkor ajánlom, hogy hamar foglaljátok le a szállást, hogy biztosan legyen helyetek. Meg persze még olcsóbban veszitek meg a jegyeket, mert még nem kezdődött el a nyári szezon.

Sok sikert! ;)

2016. márc. 16. 12:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nálam egy apartmanban 2000 Ft/fő egy éjszaka.
2016. máj. 1. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!