Valaki olcso Balatoni szallast?
Figyelt kérdés
Baratnommel leakarunk menni Balatonra nyaron 3napra, esetleg van valakinek kisseb nyaraloja? 5000Ft/fo/ej fele dologra gondoltam :) koszonom a segitsegeket. AZT krdeznem high szerintetek siofok vagy tihany a jobb?2016. márc. 8. 00:02
1/2 CsR99 válasza:
Szia! (:
Mi a családommal tavaly Badacsonytomajon voltunk és nagyon megszerettük. Közel van a strand, de túrázni, kirándulni is lehet a közelben, ráadásul sok kajás-bódé stb. vannak. Nem beszélve, hogy hajóval át lehet menni a Balatonon a túloldalra, Fonyódra.
Itt van egy link a Badacsonytomaji szállásokról: [link]
Kérdésedre válaszolva, én Tihanyt preferálom, de lehet csak azért mert ott már jártam párszor, meg szerintem Siófok egy picit drágább.
Siófok: [link]
Tihany: [link]
Ha sikerül kiválasztanotok akkor ajánlom, hogy hamar foglaljátok le a szállást, hogy biztosan legyen helyetek. Meg persze még olcsóbban veszitek meg a jegyeket, mert még nem kezdődött el a nyári szezon.
Sok sikert! ;)
2/2 anonim válasza:
Szia! Nálam egy apartmanban 2000 Ft/fő egy éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!