Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Beálljak "csavargónak"?

Beálljak "csavargónak"?

Figyelt kérdés

Most megyünk szét a párommal, és egy lakásnyi bútoron kívül nincs semmim, és senkim.

Arra gondoltam, hogy nem veszek most ki kisebb albérletet, hanem a bútorokat berakom egy raktárba, a cuccaimat majd mosodában mosom.

Hotelekben alszom majd, amit lehet találni napi 3-4 ezerért is, és éppen ott vagyok ahol akarok.

Akár nyáron Balaton, vagy különböző szép helyeken.

A munkám olyan, hogy 1-2 hetekre is van hogy el kell utaznom, amit a cég áll.

tehát.

Albérlet kb: 120.000.- (ebből az említett időt ott sem tartózkodom egy-egy hónapban)

Raktár kb 20.000.-

Szállás kb 70.000.-

Nyílván mindenki tudja hogy mik ennek az előnyei, és hátrányai. Ami még hátráltat, hogy egy 160cm kis 27 éves csaj vagyok. így egyedül a világban....

Kérdés: Ti bele vágnátok? Egy csalódás utáni nagy nyári kalandnak sem rossz.

2016. febr. 12. 08:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Szívből kívánom, hogy valósuljon meg az álmod. Bár akkor kevesebbet tudsz majd kérdezni tőlünk, ezt ugye te is tudod?

Egyébként ha gondolod, szívesen ajánlunk neked sokkal olcsóbb szállodákat is. Igaz, ahhoz UTAZNOD IS KELLENE.

Ez az utazási rovat, hékás.

2016. febr. 12. 15:29
 2/4 anonim ***** válasza:

"Hotelekben alszom majd, amit lehet találni napi 3-4 ezerért is,"

Egy dolgot azért kifelejtettél a számításból: a hotelekben egyedül megszállóknak egyágyas felárat szoktak számolni, tehát 3-4 ezerért egyedül nemigen fogsz találni szobát. Szóval az a havi 70 ezer meglehetősen alul számolt...

Aztán a hotelben nem lehet főzni, tehát kénytelen leszel drágább ételeket enni, mintha összeütnél valamit + a mosodát kihagytad a számolásból.

Ahhoz, hogy így élj, számításaim szerint min. nettó 250.000 ft-os fizetésednek kellene lennie és akkor még nem beszéltünk a közlekedésről? Pl. autód van? Akkor annak a fenntartása, parkolása sem 2 ft...

2016. febr. 12. 18:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Akárhogy is nézem nincs nagyon hátulütője a dolognak. Szerintem olcsóbb hostelekben nem kérnek felárat egy személynek, en mar szálltam meg olyanban ahol nem kertek. Főzéshez, főtt ételhez meg nem mindenki ragaszkodik, van akinek elég ha lemegy a sarki boltba egy szendvicsek valóert, de az is lehet, hogy a munkahelyen eszik főtt kaját. Szerintem ezeket a kérdező mar rég átragta magában, mire van szüksége es mire nem, mi fér bele a keretbe es mi nem (pl mosoda), gondolom ismeri az olcsóbb hoteleket is ahol megszallhat.

Ha valakinek megfelelő ez az élet így akkor csinalja. En mondjuk nem tudnék ugy élni, hogy pár naponta cuccolok át egyik hotelbol a másikba, mindössze egy bőröndnyi cuccom legyen, nincs hűtő, nem tudok normalisan enni. De ha valakit mindez nem zavar, akkor csinálja így.

2016. febr. 13. 00:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne állj be. Erről az útról visszaút nincs, csak lecsúszás.
2016. febr. 13. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!