Hová mehetnénk húsvét hétfőn kirándulni?
Figyelt kérdés
Tanácsoljatok nekem valami okos tartalmas uticélt húsvét hétfőre!Célirány lehet Győr,Komárom,Tatabánya,Esztergom körzete,mivel ez elérhető számunkra rövid idő alatt Ersekújvárból.Két gyermekkel/10-12 évesek/mennénk.2010. márc. 28. 14:00
1/4 anonim válasza:
Esetleg a szentendrei skanzen? Ott biztosan van valami spéci húsvéti program, ami érdekes a gyerekeknek.
2/4 anonim válasza:
az is fontos hogy olyan helyre akartok menni ahol annyiran lesznek mint a heringek vagy sem. Tatai tó körül egy séta? győri állatkert, felcsúti arborétum, visegrád, dobogókő, séta a pilis hegyekben,
3/4 anonim válasza:
ha már tatabánya felé vennétek az utat én tatát ajánlanám. séta a tó mellett,ott a vár és a tó mellett nagyon jó éttermek vannak
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi nektek az informáciokat.Fecsutot még nem hallottam,érdekes lehet,Visegrádon tavaly voltunk a Visegrádi napokon,Györi állatkertben pár éve,Dobogokön még sosem jártunk.Tatabányán a Turulnál voltunk,Tata hát az olyn nekem mintha ott élnék.Vannak ott rokonok,a gyerekeim imádnak a tó körül sétálni,sokszor be sem megyünk a rokonhoz mert kifutunk az idöböl.PL. voltunk már viz virág ...fesztiválon stb.meg aug. 20-ra is.Gyerekeim imádják a tatai csellengés kikapcsolodás után a tatabányai mekit,Tatán a tóparton meg isteni lángos van x éve...mnyam.Azért kérdeztem mégis uticélt hogy találjunk olyat amit nem ismerünk.Irjatok továbbra is ötleteket.
2011. ápr. 8. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!