Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Nyíregyházával kapcsolatban...

Nyíregyházával kapcsolatban valaki segítség?

Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek Nyíregyházára, találkozom életem szerelmével ^^ , szóval, ki tudna nekem abban segíteni hogy Nyíregyházán hol lehet találni parkokat, vagy szép, csendes helyet ahol lehet sétálni stb. Nem vagyok ismerős egyáltalán ott, de valamennyire ezekkel a helyekkel képben szeretnék lenni. Vonattal mennék, szóval a vasútállomástól kellene valami nem messzi ilyen hely esetleg, ha van ilyen... :) Megköszönöm a segítséget! :)
2016. jan. 17. 14:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Színház előtt lévő park 15 perc sétára van a vasútállomástól, illetve 2 percre a városközponttól. Esetleg a vasútállomással szembeni buszmegállóból induló 8-as (NEM 8A!) busz percek alatt kivisz sóstóra, az a legjobb hely. Ott a tó, körbe lehet sétálni, be lehet menni egy hídon a szigetre. Vannak éttermek is körülötte. Esetleg az állatkert (kicsit drágább) vagy a múzeumfalu (akiket érdekel) szintén jó hely Sóstón randizni. Vagy keressetek Geocacheeket a belvárosban. És a legvégére hagytam a legkülönlegesebbet: 8-as busz vagy 10-es busz kivisz a stadionig (ha nincs kedvetek sétálni), ami általában teljesen üres amikor nincs meccs. (ez egy tízezres nagyságrendű stadion, és csak ti ketten.. legjobb hely a beszélgetésekhez. Vigyázz mert ha hideg van akkor elfér egy termosz forró csoki vagy tea :) )
2016. jan. 18. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!