Nyíregyháziak! Melyik hozzátok közeli településen nincs kisebbség (és a telkek/tanyák is olcsók)?
Én annyit tudok, hogy a Tisza... kezdetű településeket el kell felenteni.
És ebbe belegondolni... Elborzaszt! Undorítónak tartom, hogy több száz településünk lett teljességgel alkalmatlan az életre miattuk! Melyek eddig magát az ÉLETET és a FÖLDET adták!
Nem tudom hol laksz, de biztos nem a közelükben, különben nem beszélnél ilyen égbekiáltó - személyemmel szemben alaptalanul sértő - orbitális hülyeséget.
Kívánok neked kisebbségi szomszédokat!:) Aztán beszélj.
Nekem a tudat is elég, hogy életképtelenné tesznek hajdanán csodálatos helyeket. És ártatlan emberek sínylik meg közelségüket.
Nekik próbálj ilyen vérlázító dolgokat beszélni, ártatlan becsületes embereknek, akiket rettegésben tartanak - a képedet laposra vernék. Te naív álomvilágban élő.
Most már csak az írjon, aki az elsőhöz hasonlóan, A KIÍRT KÉRDÉSHEZ akar/tud hozzászólni.
Azért írtam ki, hogy ARRA kapjak választ, csak arra.
Nem más van odafönt írva.
Amikor idejössz az utazási rovatba, szívesen látunk valóban utrazási kérdésekkel.
És megvetünk, paraszt ostoba rasszista állatnak tartunk, amikor bárkit lenézel, amikor bújtatva bármelyik kisebbséget leszólod, és amikor a magad szakmunkás mentalitásával azzal élvezkedsz, hogy a saját értelmi színvonaladon minden nap idesz.rsz valami aljasságot.
Mondtam már, húzz el innen.
A faluban ahol lakunk sok a cigány. Nem mondom hogy jóba vagyok velük, de nekem és a családomnak soha semmilyen attrocitása nem volt velük.
Tudod miért? Mert a többi falubelivel szemben én emberszámba veszem őket, köszönök nekik, beszélgetek velük. Sajnálom őket, nem mindig tehetnek a sorsukról.
Pl. ott van egy gyerek, kitünő tanuló volt általános iskolában, de gimnáziumból már kimaradt mert otthon öldökölték egymást a szülei. Szerinted ő tehet róla hogy most közmunkás?
És megannyi ilyen sztori van még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!