Mostanában hétvégén miért van ilyen sok ember Budapesten?
Figyelt kérdés
Budai várban, dunaparton(pesti oldalon), vásárokban, nagyobb tereken, közlekedési eszközön. 2 hete mikor mentünk fel a várba kb. 20 távolsági busz volt a várnál. A várban szinte alig lehetett mozdulni. Vásárokban a legkritikusabb a helyzet. A dunaparton hasonló a helyzet volt mint a vásárokban csak itt nagyobb volt a hely.
Metróra, villamosra alig lehetett felférni.
Csak most ilyen vagy szinte mindig ilyen a helyzet?
Amúgy örülök a sok külföldinek, túristának de szerintem ez egy kicsit sok volt nekem.
2015. dec. 14. 19:25
1/4 anonim válasza:
Jön a Karácsony, s ilyenkor a külföldiek Budapest olyan mint Bécs nekünk.
2/4 anonim válasza:
Bécsbe, Londonba, Brüsszelbe már nem mernek menni, ezért jönnek hozzánk karácsonyi vásárra.
3/4 A kérdező kommentje:
Sokszor szoktam felmenni Pestre, de ennyi tömeget még soha nem láttam. A nagyobb és fontosabb meg a forgalmasabb területeken szinte alig lehetett mozdulni.
2015. dec. 14. 20:46
4/4 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor ez átlagos... Jönnek tömegesen a vásárlók, bámészkodók. És igen, van benne valami, itt biztonságosabb, mint nyugaton. És könnyű ide jutni, olcsó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!