Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Húsvétra vmi jó program?...

Húsvétra vmi jó program? Kirándulóhely?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 09:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit bővebben, ha lehetne... :) Pl. milyen tájegységekben gondolkozzunk, hol laksz, mennyit vagy hajlandó utazni, ...?
2010. márc. 22. 10:00
 2/11 A kérdező kommentje:

Cegléden lakok, nem tudom vmi jó hely kéne, ahol el lehet lenni, esetleg van ott direkt vmi húsvéti rendezvény. Max 150km-re.

Ötlet?:)

2010. márc. 22. 10:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ópusztaszer, Szentendre, Hollókő, - itt mindig vannak

húsvéti programok, de gondolom, ill. hallottam, hogy rengetegen vannak.

[link]

2010. márc. 22. 10:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó kis kirándulás, túra a Pilis-Visegrádi-hegységben? Pl. Rám-szakadék, Holdvilág-árok, Prédikálószék. Ha jó idő van, akár főzni, szalonnát sütni is lehet valami nyugisabb helyen.
2010. márc. 22. 10:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha húsvéthoz kapcsolódó rendezvényt szeretnétek Ópusztaszert tudom ajánlani.Én voltam ott húsvétkor. Jó hagyományőrző programok vannak. Igaz hogy sokan vannak, de ez elég nagy terület ahhoz, hogy eloszlik a sok ember. És meg lehet nézni a skanzent, az erdő és az ember kiállítást stb.

Ha inkább nem tömeget, hanem csendet szeretnétek, a Kis-Balatont nagyon tudom ajánlani. Itt a Kányavári-szigetet lehet megnézni. Nagyon szép hely. Nádas vízimadarakal. Ritka madarakat, pl. kócsagot, gémféléket lehet látni közvetlen közelről. Ezután érdemes elmenni a közeli kápolnáspusztai bivalyrezervátumba is.

Másfajtát is tudok még ajánlani, ha érdekel.

2010. márc. 22. 12:22
 6/11 A kérdező kommentje:

Érdekel még!:)

Köszi

2010. márc. 22. 12:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szentendre
2010. márc. 23. 10:56
 8/11 anonim válasza:
100%
Bármelyik környező ország érdekes célpont lehet, ha nem ismered az ottani hűsvéti szokásokat. Megjegyzem az itthoni húsvéti szokások is tájegységenként eltérők, tehát bőven van választék! :-)
2010. márc. 29. 09:33
 9/11 anonim válasza:
100%

mi bobozni megyünk Visegrádra :)

18/L

2010. márc. 29. 11:26
 10/11 anonim válasza:
69%

Bivalybasznádon most nyilt egy szuper fürdő. Melegen ajánlom

Megeg Géza

2010. márc. 30. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!