Veszprém, Székesfehérvár, Tatabánya, Eger?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ti a fenti városok közül hova mennétek el egy wellnesshétvégére? Melyik városban vannak a legjobb látványosságok? 24/F Egyedül mennék egy kicsit pihenni....rámfér2015. nov. 30. 22:00
3/15 anonim válasza:
Wellness és látnivalók szempontjából is szintén Egerre szavazok. Egerszalókon va egy nagyon jó wellness-szálló, a Demjéni fürdő is közel van, de Egerben is vagy termálfürdő és fedett uszoda is. A közeli Bükk pedig nagyon sok látnivaló kínál. Egy hétvége kevés is...
4/15 anonim válasza:
Demjénbe biztos nem mennék....egy mesterségesen kialakított műbarlang,horror áron!
Nem tudom merre laksz,hogy Hajdúszoboszló milyen messze van tőled,de azt ajanlom!
5/15 anonim válasza:
Eger/Egerszalók. Sok a látnivaló, jók a borok és ha wellness akkor Egerszalók Saliris Resort Hotel!!! Gyönyörű és a wellness részleg nagy és szerintem tökéletes!
6/15 anonim válasza:
Egerbe vagy Székesfehérvárra a Bory-vár miatt. Gyönyörű!
7/15 anonim válasza:
Eger es Felsotarkany, Bambara hotel, esetleg Egerszalokon a Shiraz. Ezerszer hangulatosabb barmelyik, mint a Saliris...
8/15 anonim válasza:
Bambara biztosan sokkal hangulatosabb mint a Saliris ezt aláírom, de árban sokkal drágább és szerintem nem éri meg. De kinek mi :)
9/15 anonim válasza:
Szerintem Székesfehérvárra ne gyere, elég uncsi, bár karácsonykor hangulatos :)
10/15 anonim válasza:
Én Fehérvárt mondanám. Sokszor nem szeretek itt lakni, de télen azért tényleg szép. Megnézheted a Belvárost, Fő utcát, Országalmát, Romkertet, a karácsonyi vásárt, beülhetsz a színházba. A Bory vár ilyenkor nincs mindig nyitva szerintem. Pihenésre abszolút alkalmas a város. Wellness hotelt nem tudtam, hogy milyen van itt, de a Szárcsa hotel elég jól néz ki belülről, igaz nem pont a belvárosban van. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!