Osztálykiránuláson túrázni szeretnénk. Mit ajánlotok Magyarországon belül?
Hegységbe szeretnénk menni, túrázni. MI érettségi utáni szakmát tanulunk, tehát 18-21 évesek vannak közöttünk. 31-en vagyunk oszival együtt 32. Mindenképpen 1 vagy 2 éjszakás kikapcsolódásra gondoltunk, tehát akár egésznapo túra is belefér. Vannak köztünk erdélyiek, és szeretném, ha látnák, milyen szép dolgok vannak itt is.
És tavasszal szeretnénk menni.
Köszönöm a segítséget. :)
Én is a Bükköt, mondanám Miskolc környékét, pl. Lillafüred, Bánkút, Ómassa, Garadna, Bükkszentkereszt, Hollós tető.
Napközben, nagyon jó program a túra, és valamelyik nap pedig bemehettek Miskolcra megnézni a várost, mert azt is nagyon szép, vagy csak este beülni a főutcára. Vagy szintén egy kis túra keretén belül felmehettek a kilátóba:)
#2es ezek a képek gyönyörűek! :)
Én is imádok fotózni, bár a tudástól még messze vagyok. :D
Köszönöm a többieknek is! :*
Köszönöm a válaszokat.
Még egy kérdés: kell szólni valamilyen szervezetnek a hollétünkről? Mármint hogyha eltévednénk vagy akkármi...?
Nagyon eltévedni nem tudtok rengetek túristaút vezet végig nehéz eltévedni meg a mai okostelefonok világában nem hinném hogy eltévednétek.
Túravezetőt pedig szerintem is kérhettek a nemzeti parktól. www.bnpi.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!