Húsvétkor Tihany 20 km-es körzetében milyen látnivalókat ajánlanátok, amit pici gyerkőcökkel is megnézhetünk?
Kirándulgatós játék GPS-el --> www.geocaching.hu
A gyerekek élvezni fogják a ládakeresést, valós, elrejtett ládikókat kell keresni a szabadban, amiben ajándékok is vannak!
Kezdetnek egy ízelítő link:
Köszi, ismerem, nagyon jó.
A gyerkőcök viszont még picik hozzá, 3 év alattiak!
Tehát inkább cukrászda, palacsintázó, komp, hattyúetetés, játszótér - ilyesmikre gondoltam, de a lehetőségeket, pontos helyeket nem ismerem. Ráadásul húsvétkor nyitva lesz?
Előző vagyok!
Nem tudom, honnan mennétek Tihanyba...sajnos nem vagyok én sem ismerős arrafelé, de ha Pápán keresztül mentek haza, akkor ott tudok egy tuti helyet, ami 100% nyitva van minden ünnepen: Hársfavirág Étterem, Pizzéria és Panzió (Pápa, Vasvári Pál u. 16.), ide érdemes beugrani az olcsó árak miatt, kész főételt már 790 Ft-tól! Mi mindig beugrunk Balcsiról hazafele jövet!
Köszi, ilyesmire gondoltam, jó ötlet.
Konkrétabban Tihany és közvetlen környezete lenne az úticél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!