Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Húsvétkor Tihany 20 km-es...

Húsvétkor Tihany 20 km-es körzetében milyen látnivalókat ajánlanátok, amit pici gyerkőcökkel is megnézhetünk?

Figyelt kérdés
Cukrászda, palacsintázó, komp.........?
2010. márc. 15. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Kirándulgatós játék GPS-el --> www.geocaching.hu

A gyerekek élvezni fogják a ládakeresést, valós, elrejtett ládikókat kell keresni a szabadban, amiben ajándékok is vannak!

Kezdetnek egy ízelítő link:

[link]

2010. márc. 15. 15:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi, ismerem, nagyon jó.

A gyerkőcök viszont még picik hozzá, 3 év alattiak!

Tehát inkább cukrászda, palacsintázó, komp, hattyúetetés, játszótér - ilyesmikre gondoltam, de a lehetőségeket, pontos helyeket nem ismerem. Ráadásul húsvétkor nyitva lesz?

2010. márc. 15. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Nem tudom, honnan mennétek Tihanyba...sajnos nem vagyok én sem ismerős arrafelé, de ha Pápán keresztül mentek haza, akkor ott tudok egy tuti helyet, ami 100% nyitva van minden ünnepen: Hársfavirág Étterem, Pizzéria és Panzió (Pápa, Vasvári Pál u. 16.), ide érdemes beugrani az olcsó árak miatt, kész főételt már 790 Ft-tól! Mi mindig beugrunk Balcsiról hazafele jövet!

2010. márc. 15. 15:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi, ilyesmire gondoltam, jó ötlet.

Konkrétabban Tihany és közvetlen környezete lenne az úticél.

2010. márc. 15. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:
2010. márc. 22. 11:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. márc. 22. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!