épp oda akarok költözni
egy nagyon jó hely tele plázával és mindenféle szórakozó hellyel még akkor is, ha kívülről nem úgy látszik, olyan mint New York és sosem alszik
és tetszik, hogy ilyen sokan laknak ott
sok leárazás és minden tökéletes és kinéztem egy nagyon szép házat is medencével jakuzzi-val nagy kertel ahol lehet bulizni
az emberek többsége 30 év alatti
van autó mozi
mi kell még?
ideális hely, ha még nem múltál el 30
menj oda
1.válaszoló természetesen poénkodott,ironizált.:D
Nem tudom hány éves vagy és mik a jövőre vonatkozó terveid,de sztem mint általában egy ilyen kis falu,elég "halott" a hely,nyugodt,békés az igaz,meg szép helyen van...De sztem hosszú távra nem nagyon éri meg ide költözni,max.pihenőhelynek jó.
Ezen a helyzeten a falusi turizmus se lendít sokat.
Hacsak nem ingáznál mondjuk egy közeli nagyvárosba,ahol minden van,ami csak kellhet..Végülis úgy meg lehet szokni..
több info:
Á, nem dehogy, nem akarok odaköltözni, isten ments. :D
Az osztályfőnökünk akar odavinni minket osztálykirándulásra, már a 'turistaházban' le is foglalta a helyeket, és ki akartam deríteni mennyire lesz vészes. Őszintén szólva nincs kedvem elmenni, semmi látnivaló. Azzal nyugtatott, hogy átmegyünk majd a lányokkal Nagykanizsára vásárolgatni... de utánanézve Nagykanizsa sem nagy szám. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!