Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Valkonya falu. Vélemények?

Valkonya falu. Vélemények?

Figyelt kérdés
Pontos leírás: [link]
2010. márc. 13. 15:21
 1/10 anonim válasza:

épp oda akarok költözni

egy nagyon jó hely tele plázával és mindenféle szórakozó hellyel még akkor is, ha kívülről nem úgy látszik, olyan mint New York és sosem alszik

és tetszik, hogy ilyen sokan laknak ott

sok leárazás és minden tökéletes és kinéztem egy nagyon szép házat is medencével jakuzzi-val nagy kertel ahol lehet bulizni

az emberek többsége 30 év alatti

van autó mozi

mi kell még?

ideális hely, ha még nem múltál el 30

menj oda

2010. márc. 13. 15:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Én turistaként szívesen meglátogatnám, de nem laknék ott!
2010. márc. 13. 16:23
 3/10 anonim ***** válasza:

1.válaszoló természetesen poénkodott,ironizált.:D

Nem tudom hány éves vagy és mik a jövőre vonatkozó terveid,de sztem mint általában egy ilyen kis falu,elég "halott" a hely,nyugodt,békés az igaz,meg szép helyen van...De sztem hosszú távra nem nagyon éri meg ide költözni,max.pihenőhelynek jó.

Ezen a helyzeten a falusi turizmus se lendít sokat.

Hacsak nem ingáznál mondjuk egy közeli nagyvárosba,ahol minden van,ami csak kellhet..Végülis úgy meg lehet szokni..

több info:

[link]

2010. márc. 13. 16:46
 4/10 A kérdező kommentje:

Á, nem dehogy, nem akarok odaköltözni, isten ments. :D

Az osztályfőnökünk akar odavinni minket osztálykirándulásra, már a 'turistaházban' le is foglalta a helyeket, és ki akartam deríteni mennyire lesz vészes. Őszintén szólva nincs kedvem elmenni, semmi látnivaló. Azzal nyugtatott, hogy átmegyünk majd a lányokkal Nagykanizsára vásárolgatni... de utánanézve Nagykanizsa sem nagy szám. :S

2010. márc. 13. 18:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Neeee szidd Nagykanizsát mert ott lakok! >:| Viszont ha lányok vagytok jöhettek velem kocsmázni :D
2010. márc. 13. 18:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja és most eszembe is jutott, hogy még anno általános 3. osztályába oda mentünk mi is osztálykirándulásra.
2010. márc. 13. 18:46
 7/10 anonim ***** válasza:
jaaaaaaaaa.így más.pihenni,kirándulni jó hely lehet.
2010. márc. 13. 18:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem szidom, nem szidom, csak hívj meg egy sörre :D .
2010. márc. 13. 21:18
 9/10 anonim válasza:
Mi is voltunk ott még kis általános iskolásokként táborozni:) jó volt, és nem mentünk a környéken lévő nagyobb városokba sem. jó volt a társaság nagyon.
2010. márc. 14. 00:59
 10/10 anonim válasza:
szépen fogalmaztam :)
2010. márc. 14. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!