Vonattal Sopronba a menekültekkel?
Figyelt kérdés
Szeptember végén mennék nyaralni Sopronba a párommal, Budapestről vonattal.
Mi a harci helyzet? Lehet Sopronig rendesen vonatozni és onnan átkukkantani Bécsbe, vagy putri az egész a migránsok miatt?
2015. szept. 14. 19:48
1/7 anonim válasza:
A migránsok Hegyeshalom és Százhalombatta irányában lépőnek át Ausztriába. Szóval Győr-Sopron távon (jelenleg) nincs ilyen probléma. Az, hogy Budapest és Győr között mi vár rátok az meglepetés. Mivel holnaptól változnak a körülmények a déli határzár miatt, így elvileg nem kellene, hogy menekültek legyenek a vonatokon, illetve pályaudvarokon, de ez még csak elmélet.
2/7 anonim válasza:
Soproni vagyok, itt a határon semmi sincs. BP-Győr nem tudom, de ha már itt vagy simán ki tudsz menni Bécsbe, óránként megy vonat, migránsmentes az is.
3/7 anonim válasza:
tele van az egész megye menekültekkel, ha látnád a győri vasútállomást, szomorú hogy budapestről eltűntetik őket és ide hozzák hozzánk, inkább maradnának ott. Budapestet meg kéne tölteni migránsokkal
4/7 anonim válasza:
előző vagyok, ha győr fele mész vonattal az ő társaságukban fogsz utazni, mivel a cél az hogy budapestről kiürítsék őket, menjenek a győri vasútállomásra és a határhoz, ott táborozzanak. Eddig a keletiben táboroztak, most átköltek győrbe és hegyeshalomba, azért hogy budapesten ne legyenek már menekültek és az országnak ez a célja. Magyarország=Budapest...
5/7 anonim válasza:
Én úgy tapasztaltam, lehet rendesen vonatozni.
De ha mész, vigyél magaddal valami ajándékot ezeknek a nincstelen embereknek.
Ne légy olyan aljas szélsőséges szemétláda, mint a hivatalos magyar állam.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor megszületett a döntés, valszeg vonat lesz. Remélem nem csap át kalandtúrába a dolog.
2015. szept. 15. 19:33
7/7 anonim válasza:
#4: Azért mennek arra, mert arra van Ausztria, te hatalmas zseni. Nem Pesten akarnak élni, hanem Ausztria felé KIMENNI. Az ilyen zseniket kéne velük küldeni, mint amilyen te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!