Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Vonattal Sopronba a menekültek...

Vonattal Sopronba a menekültekkel?

Figyelt kérdés

Szeptember végén mennék nyaralni Sopronba a párommal, Budapestről vonattal.

Mi a harci helyzet? Lehet Sopronig rendesen vonatozni és onnan átkukkantani Bécsbe, vagy putri az egész a migránsok miatt?

2015. szept. 14. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
A migránsok Hegyeshalom és Százhalombatta irányában lépőnek át Ausztriába. Szóval Győr-Sopron távon (jelenleg) nincs ilyen probléma. Az, hogy Budapest és Győr között mi vár rátok az meglepetés. Mivel holnaptól változnak a körülmények a déli határzár miatt, így elvileg nem kellene, hogy menekültek legyenek a vonatokon, illetve pályaudvarokon, de ez még csak elmélet.
2015. szept. 14. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Soproni vagyok, itt a határon semmi sincs. BP-Győr nem tudom, de ha már itt vagy simán ki tudsz menni Bécsbe, óránként megy vonat, migránsmentes az is.
2015. szept. 15. 00:51
 3/7 anonim ***** válasza:
tele van az egész megye menekültekkel, ha látnád a győri vasútállomást, szomorú hogy budapestről eltűntetik őket és ide hozzák hozzánk, inkább maradnának ott. Budapestet meg kéne tölteni migránsokkal
2015. szept. 15. 11:20
 4/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok, ha győr fele mész vonattal az ő társaságukban fogsz utazni, mivel a cél az hogy budapestről kiürítsék őket, menjenek a győri vasútállomásra és a határhoz, ott táborozzanak. Eddig a keletiben táboroztak, most átköltek győrbe és hegyeshalomba, azért hogy budapesten ne legyenek már menekültek és az országnak ez a célja. Magyarország=Budapest...
2015. szept. 15. 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Én úgy tapasztaltam, lehet rendesen vonatozni.

De ha mész, vigyél magaddal valami ajándékot ezeknek a nincstelen embereknek.

Ne légy olyan aljas szélsőséges szemétláda, mint a hivatalos magyar állam.

2015. szept. 15. 15:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor megszületett a döntés, valszeg vonat lesz. Remélem nem csap át kalandtúrába a dolog.
2015. szept. 15. 19:33
 7/7 anonim válasza:
73%
#4: Azért mennek arra, mert arra van Ausztria, te hatalmas zseni. Nem Pesten akarnak élni, hanem Ausztria felé KIMENNI. Az ilyen zseniket kéne velük küldeni, mint amilyen te vagy.
2015. szept. 16. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!