Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ajánlanátok nekem már bevált...

Ajánlanátok nekem már bevált balatoni nyaralóhelyet?

Figyelt kérdés

Eddig minden évben kivettünk egy házat. Sajnos, az idén már nem mehetünk oda. 3 felnőtt részére keresek kiadó lakást, házat, nyaralót, bármit, ahol legalább 2 szoba van és számunkra fenntartott külön fürdőszoba.

Tudom, hogy a google a barátom, de régebben már faragtunk be vele így, hogy netről választottunk, nem pedig más által ajánlott, már bevált helyet. Neten azt írnak, amit akarnak, ha meg már kifizetted, leutaztál és ott derül ki, hogy a fele sem igaz, nem tudsz mit csinálni, legfeljebb visszakéred a pénzt, de akkor fuccs a nyaralásnak.

2010. márc. 11. 07:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Kicsit ugyan drága hely, de nagyon jó: Balatontourist, Aranypart kemping. Vannak faházak, a kisebbikben 2 szoba van, fürdő, konyha. Nagyon kellemes hely :)

[link]

2010. márc. 11. 07:30
 2/5 anonim válasza:

Mi ide mentünk 3 nyáron is 30-an.... :o) Most csak hárman megyünk egy 8 hós bébivel...

www.tomajkemping.hu

2010. márc. 11. 22:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a címeket!

Utolsó, ha még ide nézel! Nem jeleníthető meg a lap, amit küldtél... beírnád még egyszer?

2010. márc. 12. 07:09
 4/5 anonim válasza:

Bocsi, elmagyarosítottam...

Ez a helyes cím:

[link]

üdv

2010. márc. 12. 09:13
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2010. márc. 12. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!