Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Miért mennek az emberek...

Miért mennek az emberek wellness hétvégére amikor 100 000int két főre és ott vannak 1 napot kb?

Figyelt kérdés
Péntek délután lehet csak elfoglalni a szobákat, vasárnap reggel meg már el kell hagyni.
2015. aug. 26. 12:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100E forint tényleg sok. Tőlünk nem messze 1 hétvége 2 főre 150-200 euró. Igaz van sima hotel is ennyiért 1 főre 1 éjszakára. (Bodensee)
2015. aug. 26. 16:05
 12/21 anonim ***** válasza:
1 éjszaka 50000 Ft/fő? Ne viccelj már, hol látsz te olyat? Egyébként nem tudom, miért kéne ezt megértened. Én meg például nem értem miért dohányoznak olyan sokan, és? De még ezernyi dolog van, amit nem értek miért csinál más. Nem is érthetem, mert szerencsére különbözünk egymástól..
2015. aug. 26. 19:33
 13/21 A kérdező kommentje:

"Egy magyarországi 4 csillagos hotel, kb 2 főre 2-3 éjszakára 80-90 ezer forint. "

Wtf ezt mondom most nem mindegy hogy 90 vagy 100 ezer? istenem---

2015. aug. 26. 21:05
 14/21 anonim ***** válasza:

1. Van akinek az egy hét is sok nyaralásra, elég csak pár nap.

2. Wellneszezni bőven elég egy hétvége, mert mi mást lehet egy ilyen helyen csinálni, mint áztatni a testünket.

3. Van akinek nincs is ideje/szabadsága több időre elmenni, vagy csak a hétvége jó, mert hétköznap dolgoznia kell.

4. Van aki ezer más helyen volt nyaralni/telelni külföldön, és mar csak erre vágyik, hogy 2 napra kikapcsolódjon.

5. Ki lehet fogni százezres wellness hétvégeket jóval olcsóbban, pl a barátnőmek mindig kuponnal mennek, és nem tudom hogy csináljak, de sokszor a felébe kerül csak nekik kuponnal.

6. Vannak különféle wellness csomagok, amik általában hétvégék (persze van hétköznapi csomag is) és ez valamiert kedvezőbb feltételeket kínál, mintha csak úgy lefoglalnal 2 éjszakát. (Pl benne van az árban valamilyen kezelés, masszázs, ingyen szauna, stb).

Ha meg gondolkodnek egy kicsit, biztos eszembe jutna meg több érv.

2015. aug. 26. 22:25
 15/21 anonim ***** válasza:
#13 Két-három éjszaka az három-négy nap, nem pedig egy(!). Úgy már mindjárt más a 100000 forint..
2015. aug. 27. 00:41
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én válaszolok neked, mert mi most voltunk ilyen párnapos kikapcsolódáson.

A 3 éjszaka kb 150.000Ft volt+ a költségink, csak reggeli volt benne. Ez egy kastélyszálló volt. Ès remekül éreztük magunkat.

VAn 2 ovis kisgyerekünk. A férjem reggel 7-18 óráig dolgozik, sokszor 3-4 napot is távol van tölünk. Már voltunk 2 hétre a kanári szigeteken családi nyaraláson, egy csaláid hotelben, ahol minden a gyerekek körül forgott, habár ott is szuperül éreztük magunkat, de kettünkre kevés idö volt.

ìgy eldönöttük, hogy a nyáron anyósom úgy is akarja pár napra a gyerekeket, mi még szeretnénk pár napot csak magunknak. Se gyerek, se más családtag, barát ne legyen velünk. Hogy minden nap akkor szerelmeskedjünk amikor akarunk, és nem amikor a gyerekek oviban vannak, vagy alszanak már, hogy éjszaka meztelenül aludhssunk, hogy reggel akkor keljünk fel amikor mi akarunk, hogy késö estig a bárban tudjunk koktélozni, hogy napközben olyan aktív dolgokat csináljunk amikot ilyen kisgyerekekkel még nem lehet. Ès ne kelljen fözni, és a hotelben is kényelmesen érezzük magunkat, ne legyen koszor, vagy zajos...

Ez a 3 éjszaka egy felemelö érzés volt, a gyerekek a nagyszülöknél élvezték a 4 napot, mi meg élveztük a csendet, a nyugalmat(a hotelben nem voltak gyerekek), jókat ettünk, és koktéloztunk, szerelmeskedtünk...

A gyerekek elött teljesen más prirítás volt, akkor városnézöturárkra mentünk pár naposra, vagy eleve az éves 2 hetes nyaralásunkat nem családi hotelben töltöttük.

Ja egyébként nekünk ez nem egy havi fizetés, hanem annak egy ici pici töredéke volt csak.

2015. aug. 27. 08:33
 17/21 anonim ***** válasza:

Mert megtehetik és nem a 100000-et kereső emberek járnak ilyen helyekre. Kikapcsolódnak, pihennek , szórakoznak.

Vannak ennél sokkal költségesebb elfoglaltságok is pl.

motorozás, vadászat, vitorlázás és még sorolhatnám, persze mindent ki lehet hozni aprópénzből is .

Mindenkinél más a fontossági sorrend.

2015. aug. 27. 11:09
 18/21 A kérdező kommentje:
kuponos vendégeket teljesen lesz-rják
2015. aug. 27. 11:22
 19/21 anonim ***** válasza:
Mi már voltunk kuponnal wellness hétvégén, egyáltalán nem szartak le, teljesen rendesek voltak velünk. Például utolsó nap, miután el kellett hagynunk a szobát, a wellness részlegen maradhattunk ameddig akartunk, stb.
2015. aug. 27. 15:35
 20/21 anonim ***** válasza:
Én sem értem, mert én 100 ezerből kihozok 4-5 napos külföldi utakat. (Prága, Zágráb, Erdély, stb. ilyenek) És ebben benne van az utazás, a hotel. Max költőpénz kell, de akkor is többet ér szerintem ez, mint egy wellness.
2015. aug. 30. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!