Megyek Pestre a héten, hova érdemes elmenni? Mit nézzek meg?
Figyelt kérdés
tavaly voltam utoljára. 6kor indulunk reggel kb oda érünk 8-re. Hova menjünk?2015. aug. 25. 14:34
1/4 anonim válasza:
Budai vár, Hősök tere, van nem túl drágán hajó túra az nagyon jó, plázák esetleg, vagy csak úgy a belvárosban sétálgatni. Nem igazán ismerem Pestet de ezeket ajánlom.
2/4 anonim válasza:
Halászbástya, Budai vár, Bazilika, Operaház, Kodály Köröndön a Kodály ház, Hősök tere, Aquincum, Városligetben a Vajdahunyad vára a Mezőgazdasági Múzeummal
Zsinagóga, Vásárcsarnok, Margitsziget stb
3/4 anonim válasza:
Tavaly óta nem sokat változhatott. Talán újdonság, keleti, nyugati, déli pályaudvar tranzit zónái.
4/4 Márciuska válasza:
A Várkert bazárt, ha még nem láttad, nagyon szép. A Vajdahunyadvárban pedig megnyitottak a látogatók előtt két tornyot, ez is újdonság. Az állatkertben mindig van valami új, bár az lassan többnapos program. A holnemvolt parkot is megnézheted, ha még nem jártál ott. Ezek csak az újdonságok, de nem tudom mit láttál eddig, szerintem Budapesten iszonyú sok látnivaló van, megtöltene több oldalt a javaslatom. Most például a Füvészkertben és a Természettudományi Múzeumban voltam, nagyon jó volt. Legközelebb Óbudára készülök egy sétára, vagy a Budai arborétumba, vagy a Hárshegyre. Arra viszont készülj, hogy 10 előtt szinte semmi nincs nyitva, úgyhogy addig csak sétálni tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!