Szerintetek szépek Magyarország tájai?
Szépek. Rengeteg gyönyörű helyünk van csak valahogy nem reklámozzák.
Ha lenne pénzem először is kis hazámat járnám be.
Épp a minap botlottam bele egy spanyol úti filmbe a youtube-n. Budapestről készítették és nagyon szép volt de van fent sok ilyen film más vidéki tájakról is.
Van ez az ország olyan szép, mint a többi talán még szebb is csak nem divat reklámozni mert menőbb külföldre mászkálni és talán még olcsóbb is.
"csak a folyamatosan borús ég, a szürke utak, [...] virágok mindenütt, színes házak, [...] gyönyörű kék tavak, napsütés."
Tetszett már nálunk járni tavasszal/nyáron is? ;)
"Tetszett már nálunk járni tavasszal/nyáron is? ;)"
Hogyne, nálunk évente talán 20 nap, ha van olyan jó idő, mint mondjuk délebbre. A többin felhős, borús az ég. Abban a 20 napban meg dőlnek meg a hőségrekordok, kellemes, nyárias, elviselhető idő alig van pár nap egy évben.
"Hogyne, nálunk évente talán 20 nap, ha van olyan jó idő, mint mondjuk délebbre. A többin felhős, borús az ég."
Te merrefelé laksz? Az elmúlt 32 évben (jó, legyen 25, arra emlékszem is) ennél sokkal több napos idő volt. Tény, hogy télen ritkán bukkan elő a Nap, de megkockáztatom, hogy a naptári napok több mint felében nem borús az égbolt, tehát napsütés van.
Biztos le leszek pontozva, de nekem is az a véleményem, hogy szép-szép, de nem különleges sajnos...
Semmiben, de semmiben nem emelkedünk ki a környező országokból. Ha már a közeli országokban is körülnézünk, az osztrák hegyek milyen gyönyörűek, vagy erdély... a folyók, patakok, tavak. Horvátország és a tengerpart. Szlovákia, stb., mind-mind mesések, változatosak a kis hazánkhoz képest sajnos.
Ami engem pedig a legjobban zavar, az az igénytelenség, tossz minőségű utak, düledező házak, drótkerítés... ha elmész egy kis osztrák faluba, a hegy tetején az utolsó hát is gyönyörű, rusztikális, mégis karbantartott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!