Magyar Állami Operaház közelében hol található elérhető áron szállás? Kollégium is megtenné.
Érdekes, én minden külföldi utam előtt utána tudok járni a dolgoknak egyedül, pedig egyiket sem ismerem...
És neked rengeteget segítettünk már, nem tudom, mit vergődsz még itt...
Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy egy ártatlan kérdés micsoda indulatokat kavar ITT, AZ UTAZÁS rovatban is. Mert pl. a politika, vallás rovatba már be sem merem dugni az orrom, de hogy egy utazásos kérdésnél miért kell ledöngölni a másikat - ezt komolyan nem értem.
Nagyon szomorú ez a hozzáállás :-( nem tudom, némely hozzászólónak hogy esne, ha vidéken eltévedne - mert még ilyen is előfordulhat, GPS, stb. ide vagy oda) és hasonló stílusban kiosztanák.
Csak egy apróság: sokáig nem is tudtam a Google térkép létezéséről - amíg meg nem mutatták nekem. És igen, van olyan, hogy valaki nem tud jól kiigazodni a térképen.
És miért ne mehetne tömegközlekedéssel, miért kellene cipelnie a csomagokat?
"Amit nem akarsz magadnak, azt ne tedd soha mással"
Sok elmélet szerint van a világban egyfajta körforgás. Pl. az autósoknál. Én lemondok az elsőbbségemről, hagyom kijönni a másikat, ő majd más javára mond le, stb... és majd a 100. -nál visszakapom. Nos talán a gyalázással is így működik mindez. Ha meggyalázok valakit, lehet, hogy nem ő, de valaki engem is meg fog gyalázni. A gyalázók gyalázásai visszahullanak. Nem az számít, hogy kitől, hogyan, mikor, hanem a tény, hogy visszahullik. Ne gyalázz, és nem gyaláztatsz." Jelen esetben a gyalázást be lehet helyettesíteni a másik ledorongolásával.
De ugyanígy működik a szeretettel: ha szeretetet adsz, az is visszajön :-) Nem jobb szeretetben élni? Így is elég hideg a világ, minek rápakolni még nekünk is egy adaggal...
Mindenkitől bocs a kifaadásért, de ez sajnos nem az első eset, hogy itt, az utazásnál, ami elvileg egy semleges rovat, olyan indulatok kavarognak, hogy ledöbbenek.
(1,9 vagyok
Hééé! Én is pesti vagyok:D Ne tessék általánosítani :-)
(1,9,13)
Debreceni vagy? az jóóó, mert többször szoktunk Debrecenbe menni. Nem tudsz valami olcsó szállást? :D
(ez most csak poén volt, de azért majd lehet, tényleg megkereslek egyszer priviben :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!