Magyarország a drágább vagy Szlovákia?
Figyelt kérdés
2008. szept. 7. 08:03
1/7 anonim válasza:
én most jöttem haza egy szlovákiai-csehországi utazásról és azt kell h.mondjam h.árban majdnem azonosak.bár lehet.h.nekik kevesebb a fizetésük,nem vagyok tisztában az ottani keresetekkel...
2/7 anonim válasza:
Van mikor egy árban vannak.De szerintem az élelmiszer drágább Szlovákiában,meg a kutya kaja is.De vannak olyan dolgok amik olcsobbak mint nálunk.
3/7 anonim válasza:
Az írható médiák jóval olcsóbbak, mert nincs rajta (annyi) sarc jogdíj néven.
4/7 Mia007 válasza:
Szia! en Szlovakiabol irok...szerintem a kerdesedre egyszeru a valasz. van ami nalatok olcsobb van ami nalunk. egyebkent az egyik kedves valaszolonak irnam, hogy a fizu nem igazan kevesebb.csak delen kihasznaljak nagyon az embereket...na de ez mindegy. egyebkent ha tenyleg donteni kellene hogy melyik a dragabb akkor talan magyarorszagot valasztanam.
M
5/7 anonim válasza:
Szintén Szlovákiából.. A jelenlegi forint állása miatt megéri nekünk Magyarországon vásárolni. De általánosságban olcsóbb nálunk a strand, és a kocsik üzembe helyezése. Itt nincs súlyadó, meg hasonlók. Max. 20 e Ft ból a kocsi a te neveden van. Olcsóbb a jogsi is. Viszont sokan járnak át ide vásárolni is. Sok esetben az építkezést is itteni cégekkel végeztetik. A falvakban olcsóbban tudsz házat venni, mint M.-on.
6/7 anonim válasza:
most Szlovákia mert gyenge a forint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!