Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Most ugye fel van túrva a...

Most ugye fel van túrva a Margit híd. Ez nem ront sokat a város látványán nagyon? Úgy értem, ettől is látogatnak majd túristák Budapestre?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 18:39
 1/7 anonim válasza:
Ettől is látogatnak a turisták, nem lesz örökké feltúrva és a programfüzetbe sincs nagyon reklámozva gondolom.
2010. márc. 8. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért, a négyes metrónak álcázott túrás nem ront sokat?
2010. márc. 8. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:

- Hey George where would we go this summer?

- I think we will go to Budapest Mary, that's a beautifull city.

- Didn't you heard? There is a reconstruction on the Margaret-bridge, i don't think we can go there.

- well you'r right, that's a serious problem, i don't want to go to a city where they build bridges!

Szerinted ez mennyire reális?

2010. márc. 8. 19:00
 4/7 anonim ***** válasza:

- Helmut, wohin gehen wir diesen Sommer?

- Ich habe an Budapest gedacht... Was meinst du, Heidi?

- Aber nein! In Budapest gibt's doch Rekonstruktionen! Die Margaretenbrücke wird erneut, und die U-Bahn 4... Nein, dahin können wir nicht gehen. Vergiss es.

2010. márc. 8. 20:39
 5/7 anonim válasza:
szerintem öreg hiba ha turista jön ebbe a mocskos városba. Budapest igazán elszégyellhetné magát! elég undorítóan néznek ki még a látogatott helyek is... de igazán kíváncsi lennék egy külföldi turista abszolút őszinte véleményére...
2010. márc. 8. 20:45
 6/7 A kérdező kommentje:
De azért rengeteg szép hely van Budapesten. Egyébként minden fővárosnak vannak nem szép részei szerintem.
2010. márc. 8. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:

az angolos meg a németes szöveg mekkora mááár! :)))

egyébként sztem vannak ennél nagyobb bajok is bp-en h köt a beton a margithídon :) mmint turizmus szempontjából.

2010. márc. 25. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!