Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budaörstől Budapestig jó a...

Budaörstől Budapestig jó a vonaljegy a bkk járatán?

Figyelt kérdés
2015. aug. 10. 16:55
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem, környéki kiegészítőt kell venni (úgy tudom, még felszállás előtt, de ez nem biztos)
2015. aug. 10. 17:02
 2/9 A kérdező kommentje:
De jelenleg nincsen Érvényes Budapest bérletem
2015. aug. 10. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Előző vagyok, pontosítok: környéki kiegészítőt IS kell venni+ vonaljegyet kezelni
2015. aug. 10. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Az is jó, ha két jegyet lyukasztasz, én legalábbis így csináltam mindig, mikor mentem, és jó volt.

De kérdezz rá ott, hogy nem változott-e a helyzet azóta, mert ez nem tegnap volt.

2015. aug. 10. 18:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem nem nem!

Olyan miért válaszol, akinek fogalma sincs?

Egy vonaljegy elég.

2015. aug. 10. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Megmondtam, hogy régen volt így, és kérdezze meg. Régen tényleg ezt kellett csinálni, még ellenőr is jött, és szólt.

Csak mondtam neki, hogy volt ilyen verzió is, kérdezze meg.

Nem kell rögtön leharapni a fejemet.

Nekem bp-i bérletem volt, és kellett lyukasztanom egy vonaljegyet még hozzá Budapest határán kívülre.

2015. aug. 10. 19:44
 7/9 anonim ***** válasza:

5-ösnek:

A fiam 2 hete (nem évekkel ezelőtt!) MINDEN REGGEL jár Budaörsre a MÉDIA MARKT-ba dolgozni (Budapest bérlettel)és elsó nap 125 ft-os kiegészítő jegyet kellett vennie (a buszvezetőnél), majd megvettük az 5 km-es kiegészítő bérletet BUDAÖRS felirattal.

Azt viszont meglehetősen igazságtalannak tartanám, ha úgy van, hogy a Budapest bérlet nem jó, a vonaljegy meg igen. vajon miért? 9.500 ft-ba nem fér bele, 350 ft-ba meg igen az az 5 km? (nagyon hülyén néző smiley)

2015. aug. 10. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, ezt a változatot tudom a legjobban elképzelni, ugyanis régen a szentendrei HÉV-en is két jegyet kellett lukasztani, azóta pedig ott is lehet már kiegészítő jegyet venni.

Szóval gondolom, Budaörsön is történhetett ez.

2015. aug. 10. 20:56
 9/9 anonim válasza:
100%
Pontosítok. Ha valakinek bp bérlete van, ahhoz vagy kiegészítő KÖRNYÉKI (nem sima) jegy vagy bérlet kell, ha csak budaörsi bérlete, akkor bp-re sima vonaljegy, ha pedig vonaljegyet lyukaszt, akkor nem kell már kiegészítő a budaörsi részre sem.
2015. aug. 16. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!