Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mit nézzünk meg Pécsen?

Mit nézzünk meg Pécsen?

Figyelt kérdés

Párommal két hét múlva megyünk Pécsre wellnesselni, és kíváncsi lennénk mit lehet Pécsen megnézni? Mindenevők vagyunk, bár nem szeretnénk múzeumtól múzeumig menni. Fiatalok vagyunk (28 évesek), esetleg van-e valami nekünk megfelelő látnivaló?

köszi

2010. márc. 8. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Itt találsz mindent, igaz, benti-múzeumos programokat is (szerintem 1-2 simán belefér), de szabadtéri, sétálós látnivalókat is.

Jó Nektek...!

2010. márc. 8. 10:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi a terrárium-akváriumot néztük meg, tettünk lakatot a falra..nekem a Zsolnay múzeum is tetszett.
2010. márc. 8. 10:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Pécsi lakatfal :))

Vehettek ti is egy lakatot, ráírjátok a neveteket, és a kulcsot eldobjátok :))

Nekem ez nagyon tetszett!

2010. márc. 8. 10:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

A terráriumot már láttuk,mert két éve már voltunk ott wellnesselni, bár szegények olyan "agyhalottnak" látszódtak!:) Akkor úgy indultunk el, hogy nem néztünk utána mit lehetne megnézni, gondoltam most előrelátó leszek. A lakatfalat mindenképpen megkeressük!

2010. márc. 8. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Mecsek kapuja.

Ókeresztény sírkamrák.

Tettyénél van egy barlang.

És érdemes felmenni a Babás szerkövekhez.

2010. márc. 17. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!