A szentbékkálai kőtengernél van kijelölt tűzrakó hely?
Látom, nem érkezik válasz... Én sem tudok mit mondani, sajnos még nem voltam, csak annyit tudok, hogy a TV Paprikás "Bandi a hegyen" sorozatban Rázsi András egyszerűen a köveken oldotta meg a dolgot! A magasabb lapos kő (amelyik mozog is) volt az "asztala", mellette az alacsonyabb a "szék", a kettő között rakta a tüzet. Nem tudom, ez mennyire volt szabályos, vagy engedélyt kérte-e hozzá.
Ő kőlevest főzött (mi mást), mi pont most próbáltuk ki a receptjét, -sajnos csak itthon-, nagyon finom lett.
És nagyon szeretem ezt a sorozatot, kár, hogy már nem adják, és megszerezni sem tudom...
Jó kirándulást!
SZIA!én voltam már ott.a kőtengernél?uhh hát nem emlékszem ne haragudj de van ot ilyen kis erdős rész ahol töb a fa (mert szinte az egész egy szép tisztáson erdöben van) ott senki nem tiltja neked hogy ne rakj egy finom kiis tüzet!!és bocsi de nem emlékdszem,elképzelhető. hogy van.
nem sokat segitettem de azért jus el oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!