A nyugdíjasok miért nem vehetnek online volánbuszjegyet?
Figyelt kérdés
65 év felett ingyenes lenne a jegy, de kell venni távolsági kiegészítő jegyet, azért az öreg néniknek mindig be kell utazni a városba egy napra, hogy megvegyék a jegyet előre, mert online ezt nem lehet. De nem értem miért pont őket szívatják, a többi jegyet meg lehet venni. Sajnos anyukám is ha hozzánk utazik, akkor előtte nap beutazik külön a jegyért, mert aznap már nem fér fel a buszra ha nem veszi meg előre. Ez annyira bosszant. Vagy vehetne mondjuk online teljes árú jegyet, de sajnos nem vagyunk ilyen gazdagok.2015. júl. 30. 12:07
1/6 anonim válasza:
Többségüknek nincs internete ès/vagy bankkàrtyája, teljesen felesleges nekik az online lehetőség.
2/6 anonim válasza:
Sz..r a Volán rendszere nyilván, tedd fel nekik ezt a kérdést, hátha mondanak valamit.
3/6 A kérdező kommentje:
A mi családunkban van egy 67, egy 72 és egy 83 éves nagymama, mindegyiknek van internetje és bankkártyája. Utazni is szoktak, mert időnként muszáj, ha mást nem, temetésekre járni.
2015. júl. 30. 19:55
4/6 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem őket, már egy éve is, de nem válaszoltak, most újra írtam egy levelet, hátha. Nem hiszem hogy olyan nehéz megoldani.
2015. júl. 30. 19:55
5/6 anonim válasza:
Tényleg szivatós a rendszer, én is próbáltam már édesanymnak venni jegyet, de nem enged ingyenes jegyet. Egy megoldás: nem kell teljes árú jegyet venni, vegyetek 90%-ost, így minimális ráfizetéssel megvan a jegy előre.
6/6 anonim válasza:
A legújabb, hogy ha mondjuk Ózd és Budapest között megy a busz, nem tudsz köztes megállótól jegyet venni, és helyet foglalni. Így sok esetben a vrát busz meg sem áll, ha tele van. Gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!