Hol lehet bulizni pl sátrazás?
Figyelt kérdés
Olyan osztálykirándulás félét szervezek(osztályfőnők nélkül)és az érdekelne hogy vagy a balaton parton vagy valahol máshol ilyen sátorozás féle dolgot megügyezni?
A lényeg az h hol nem zararja az embereket a pia meg a hangoskodás...
2010. márc. 7. 09:13
1/2 anonim válasza:
Ilyen célra mindenképpen valami olyan helyet keressetek, ami ha lehet távol van a közeli nyaralóktól és semmiképpen se kemping legyen. Szóval ilyet nehéz neten találni, de ha olyankor mennétek amikor még nincs kemping szezon, akkor odatelefonálhatnátok párhoz és megkérdezhetnétek mekkora forgalom várható és őket (személyzetet) zavarná e...
2/2 anonim válasza:
én kizárólag csak vadkempingezni szoktam. engem mondjuk nem a pia vezérel, hanem a szabadság. Erre a balaton teljesen alkalmatlan. Olyan helyre kell gondoljatok, ahol kevés a turista. rengeteg gyönyörű folyópart, tópart van kishazánkban; ilyen pl a Rába Rumnál ahol a Perint belefolyik, A zala Zalavárnál, Györ és Rajka közt a Duna, Ipoly Ipolyvecénél, Körösök, Berettyó stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!