Most hétvégén (31-től aug4-ig) MEGFIZETHETŐ programra ötlet Hajdúszoboszlón?
Strandolás? A gyerekek azt szeretni szokták.
Egyébként a "megfizethető" elég szubjektív. Mégis mekkora összeget szántok rá?
Strandolás aquaparkkal közel 16000 a belépő. Kihagyni nem fogom, de ez csak 1 nap. Egy másik nap Aqua palace...belépő 10000 négyünkre.
Én naív úgy számoltam eredetileg hogy napi 10000.... fogyasztással(ebéd+nasik) együtt . Azt már vágom hogy ez lehetetlen, de egy kevésbé zsebbe nyúlós napot mindenképp ki kell találjak....
Elmentek játszótérre, sétáltok, fagyiztok. Van városnéző kisvonat, szerintem az sem lehet drága, bár árat nem találtam a honlapjukon.
Meg szó van az oldalon Gokart-pályáról is.
Nos...Hajdúszoboszló nem a kispénzű nyaralók városa...
nosztalgia"vasút" kb fél óra gyerekeknek élvezetes lődörgés felnőtt900 gyerekk600. Ami élvezetes valós szórakozás és nem sajnáltam a kiadott összeget az a minigiolf. 9pálya van. Gyerekeknek 650 felnőtteknek azt hiszem 750. A fagyi sehol se olcsó, erősen figyelni kell mivel vannak helyek ahol 3333-35g egy gombóc 180-ért... gagyiparádé turisztbizbisz az egész.. egészségére aki ezt az egészet isteníti... de nekem konkrétan nincs kedvem az alföldön tevegelni 5 percre 1500-ért... hatalmas csalódás ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!