Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Barlangfürdő Demjénben vagy...

Barlangfürdő Demjénben vagy Miskolckapolcán?

Figyelt kérdés
Melyik a nagyobb/szebb/tisztább?

2015. júl. 27. 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miskolctapolca, mindenképpen.
2015. júl. 27. 22:48
 2/11 anonim válasza:
miskolc mi nagyon élveztük :)
2015. júl. 27. 23:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Miskolc. Demjen gagyi
2015. júl. 27. 23:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Tényleg? Pedig a demjénit úgy írják le mindehol, hogy "a legnagyonn barlangfürdo Magyarországon/Európában". Az áraik alapján igaznak is gondoltam. Miskolctapolcán gyermekként voltam, akkor nagyon tetszett, de abban a korban minden óriási és mesébe illo. Plusz az emlékek szépítenek. Ezért lenne jó, ha valaki mindkét helyen volt és le tudná írni a tapasztalatait.
2015. júl. 29. 15:59
 5/11 anonim válasza:
Szia, én itt élek Miskolctapolcán és párszor már voltam a Barlangfürdőben, családdal és barátokkal is, kellemes időtöltés volt, az egyetlen dolog, ami szemet szúrt, hogy elégé magasak az árak más strandokhoz képest.
2015. júl. 31. 23:59
 6/11 anonim ***** válasza:
A demjéni azért hirdeti magát, mert most épült, a miskolctapolcai meg országszerte híres. Őszintén azt se értem, Mtapolca miért nem perli a demjénit a név miatt...
2015. aug. 1. 03:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Mindkettőbe jártam már a miskolciba sokkal többször.

Az én véleményem hogy a két barlangfürdőt még véletlenül sem lehet egy kalap alá venni. A demjéni egy most átadott nagyon szép luxus, de marha drága mesterséges barlangfürdő. Maga a barlang nagyon szépen meg van csinálva, de olyan az egész mint egy metró alagút mindenhol ugyan olyan magasságú, bárhová mész mindig ugyan oda jutsz vissza mert ilyen körkörös szerkezetű.

A miskolci meg egy csodálatos természetes barlangfürdő amelyben természetes karszt víz folyik, ezért kicsit hűvösebb is mint demjén. Tényleg egy igazi barlangfürdő amit szerintem mindenkinek látnia kell.

Összeséggébe Demjén nagyon szép új de inkább egy hegyoldalba vájt mesterséges alagútrendszer ami nagyon drága ezzel szemben miskolc egy csodás természeti jelenségű fürdő fele olyan áron.

2015. aug. 1. 13:19
 8/11 anonim válasza:
Tapolca sokkal jobb.
2016. dec. 17. 13:35
 9/11 anonim válasza:

Tudom, hogy régi a kérdés, de én most voltam a demjéni barlangfürdőbe, és ha valaki ezt olvassa, annak mondom, hogy NE MENJEN ODA!!!

Mit kapsz a 6590(!) forintos belépőért?

- tömegnyomort, a barlang részben 1500 ember, ordibál mindenki, hogy hallja a tőle 2 centire lévő társát, ehhez a hullámzás zaja és a rádió is hozzájárul, olyan, mintha egy távolkeleti zsúfolt bazársoron lennél

- semmi tájekoztatás, magadnak kell felfedezni hol találod az öltözőt, hogy jutsz ki-be az "étteremhez", hogy juthasz át a termál részhez (a parkolón átsétálva...)

- a csempék iszonyat retkesek, a csaptelepek végig rozsdásak, olyan jó kis lepukkant az egész, látszik, hogy nem foglalkoznak semminek a karbantartásával, a medence alja elvágta, a melegvíz befúvó megégette a talpamat

- technikai okok miatt nem üzemel a kinti csúszda, a sodrófolyosó, a vízköpők, a lift a csúszdákhoz, a szaunák egy része, a lámpák egy része, stb.

- az "étterem" egy kritikán aluli menza, ahol sorba állsz a tálcával, 1040-1200 egy (kevés) leves, 2200-2500 egy (nem túl nagy adag) második, a tartármártás feliratú szószadagolóban nem tartárártás van (+350 forintért), a kavégép fedele és eleje hiányzik, ott meredezik a csupasz vezeték, és iszonyat retkes az egész, persze egy sima expresszó 600 forint, a felszolgalók a tárolóból kiesett sültkrumplit nemes egyszerűséggel visszadobják a tárolóba. Egy közepes étteremben eszek ennyiért, és ott kiszolgálnak, itt meg sorba állsz egy csomót, és a silány válszték-igénytelen kivitel-messze túlárazott ételek kombón sírsz közben. De mivel más lehetőség nincs a helyen, így marad ez...

- volt egy vízibár is, de persze az amit kineztünk nem volt, valamint nagyon sokára kerültünk sorra, mert a pultos srácok mintha lassított felvételt néztem volna úgy mozogtak, valamint nagyon flegmák voltak és cseppet sem segítőkészek. Még én éreztem kellemetlenül magam, hogy rendelni zavarni mertem a rendelésemmel

- a szekrény zárja se akart mindig működni, a forgóajtók se működtek néhány helyen, éppen szét nem estek, a végén a kijutás is nehézkés volt, a kapott órákat nagyon nehezen érzékelte a gép, nem akart kiengedni, persze mögötted várnak a többi emberek, ciki volt ez is

- azt már nem is említem, hogy 2000 forintért lehetett volna fürdőköpenyt bérelni, de persze esély se volt rá, ha nem korán mész, az alap szekrény, ami jár is olyan, hogy néha várakoztatják a bemenőket, mert nincs szabad épp...

Összességében hatalmas csalódás volt, ketten otthagytunk

2022. ápr. 17. 00:32
 10/11 anonim válasza:
Több, mint 20000 forintot, de ennél azért minden téren jobbra számítottunk.
2022. ápr. 17. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!