Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Győr milyen város? Békés,...

Győr milyen város? Békés, nyugodt?

Figyelt kérdés

Több mint való hogy oda küldenek laktanyába, milyen az ottani élet? Ha ott laksz légyszi mondj pár szót...

Előre is köszönöm. :)

2010. márc. 4. 08:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vagyok győri, de párszor jártam ott. Szép a belvárosa, és a Rába-part az nyugis helynek tűnik :)
2010. márc. 4. 10:17
 2/3 anonim ***** válasza:
74%
na hát én éltem ott 10 évet,és a laktanyát is jól ismerem. mozgalmas város,ipari jellegű,koszos is kellőképpen. az emberek többsége mások lehúzásából él,sok az aranyifjú és a plázacica,ha úgy tetszik ku...ák és gengszterek városa. de normális szórakozási lehetőségek vannak,amit mondjuk a katonaságnál keresett fizudból kevéssé tudsz kihasználni:-( sokat lehet költeni vásárlásra,mert minden jó cucc és márka elérhető. pezsgő az élet,sok a fiatal az egyetem miatt is. a honvédség a város szélén van,sokat fogsz buszozni. katonának lenni nem jobb vagy rosszabb,mint máshol. a benti kaja elég jó,a kantin drága.
2010. márc. 4. 10:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyjából minden mo.-i nagyváros ilyen, mert Magyarisztán:P ez utóbbinak szólt.
2010. márc. 7. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!