Időjárás SOS! Igaz lehet ez a cikk?
Figyelt kérdés
Találtam egy cikket és eléggé megijesztett.
szerintetek ez tényleg ennyi halállal fog járni?
2015. júl. 5. 22:16
1/7 anonim válasza:
Ezt a cikket én is ma olvastam, de énsem tudom, hogy igaz lesz e
ez az állítás. Majd kiderül!
2/7 anonim válasza:
Nem tudom feltűnt-e, de lassan egy hete tart ez a jelenség. Főleg a főntengely környékén van nagy meleg. Az idősekre, meg a kisgyerekekre oda kell figyelni, illetve a szívbetegekre, és akkor nincs baj.
3/7 anonim válasza:
szerintem nem kell félni. ha sok vizet iszol akkor nem száradsz ki, és ha nem vagy sokat a tűző napon akkor nem fogsz meghalni. de nem árt hűvösbe menni ilyenkor.
4/7 anonim válasza:
Holnap délután viszont az Orkán vet véget a Szaharai forróságnak :/
6/7 anonim válasza:
Ma van szerda :D Pesten nagy zuhi volt, remélem itt keletre is jön egy szép vihar.
7/7 A kérdező kommentje:
Pesten vagyok és bizony nagy a vihar :DD örülök is neki mint majom a farkának meg a nyuszim is :)
2015. júl. 8. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!