Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szeged - Balatonalmádi utazás,...

Szeged - Balatonalmádi utazás, hogyan?

Figyelt kérdés
Nézegettem, hogy hogyan lehetne eljutni Szegedről Balatonalmádiba, de nem találtam jó megoldást. A Telekocsi jó lenne, de ki tudja, lesz-e akkor arra útja valakinek, MÁV-val pedig BP-re, onnan Székesfehérvárra, majd onnan kéne a Balatonra továbbutazni, nem is említem mennyiért, meg mennyi idő alatt. Ki mit tud tanácsolni?
2015. jún. 19. 09:55
 1/5 anonim ***** válasza:
A vonat nem ennyire bonyolult. Csupán 1 átszállással is el lehet jutni. Szegeden felszállsz, Kelenföldön leszállsz, felszállsz egy óránként Tapolcára közlekedő balatoni sebesvonatra és Balatonalmádiban leszállsz. Szerencséd van, mert hétfőtől 2 hétig a szegedi vonatok nem a Nyugatiba, hanem Kelenföldre érkeznek, emiatt egyetlen átszállással eljuthatsz Almádiba.
2015. jún. 19. 10:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Nofene. Csak az a baj, hogy nem biztos, hogy beleesnék ebbe a 2 hétbe. A nagyobb gond meg az, hogy kb. 6-7 ezer egy irányba a vonat...
2015. jún. 19. 11:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Kb egy árba van a busz és a vonat.

Amennyiben Péntek,szombat vagy vasárnap utaznál, a balatonfüredi busz a barátod.

közlekedik: nyári tanszünetben pénteki, szombati és vasárnapi napokon

8:20-kor indul ezzel nem kell átszálnod sehol.

2015. jún. 19. 12:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom. Csak az a baj, hogy az egyik irány biztosan hétköznap lesz.. :(
2015. jún. 19. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát Almádiba naponta megy busz Szeged-Solt-Enying-Veszprém útvonalon.
2015. jún. 19. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!