A pap-szigeti campingben volt már vki?
Figyelt kérdés
Egy pár barátommal szertnénk kikapcsolódni ott de még nem járt ott senki közülünk így nincseken tapasztalatok sem.Képeket néztünk a camping weboldalán de sajnos csak a faházak külsejéről van fennt kép (merthogy faházba mennébk) és érdekelne h van e vkinek képe a belsejéről.A túristaházra és a komfort nélüli faházra lennék kíváncsi.Esetleg arra h milyen távolságra van a campingtől bolt.Szval minden tapassztalatra a pap-szigeti campinggel kapcsolatban.Nagyon fontos lenne.Tud vki segíteni? :))2015. jún. 13. 22:14
1/3 anonim válasza:
Szia!:)
Igen én voltam osztálykiránduláson :) bár én a motelbe voltam vagyis voltunk és ugye ott vannak még faházak is amire lépcsőn kell felmászni de jól éreztem magam nagyon szép a hely is kihagyhatalan :) Akkor vannak arra felé lehet pizzázni szerintem nagyon romantikus hely én elmennék oda a párommal is ha lenne :) Érezzétek jól magatokat csak ajánlani tudom! .)
2/3 anonim válasza:
legeslegjobb hely a vilagon.. :))
3/3 anonim válasza:
Nagyon lepukkant sajnos, 2 hete voltam ott osztálykiránduláson. Nem csoda, hogy nincsenek fent képek a szobabelsőkről. A komfort nélküli faházakról nem is beszélnék...kizárólag akkor venném ki, ha buli után részegen zuhannék be az ágyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!