Szeretnék elmenni a családommal a budapesti aquaworld-be miskolci vagyok nem tudom milyen nézegettem a honlapját is de kérem aki budapesti mondjon nekem róla véleményt?
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 09:47
1/3 anonim válasza:
Már itt írtak róla amúgy. De a gyerekek imádni fogják az biztos. Mi jól éreztük ott magunkat, hangulatos, kicsit nagy volt a tömeg és az öltöző nagyon zsúfolt. A tangentor nekem olyan erős volt, hogy alig bírtam kapaszkodni. egyszer érdemes elmenni az biztos, főleg annak, aki szeret csúszdázni és a szaunájuk is nagyon jó.
2/3 anonim válasza:
csak vigyázz a szörfmedencével =)
3/3 anonim válasza:
Én háromszor voltam ott. Kétszer pénteken és egyszer kedden. Gondolom mondanom sem kell,hogy míg pénetekn tömeg volt, addig kedden szinte csak mi voltunk, így sokkal több esélyünk votl csúszdázni. Emellett nem ajánlom megvenni az egész napos jegyet. Az esti 16:30-tól van. Sokkal olcsóbb, és bőven elég annyi időt ott tölteni. 9:30-ig annyit csúszhattok amennyit csak akartok, és még szaunázni is van időtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!