Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Balatonfüred vagy Balatonlelle?

Balatonfüred vagy Balatonlelle?

Figyelt kérdés
2015. jún. 6. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Balatonfüred
2015. jún. 6. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is Füredre szavazok
2015. jún. 6. 15:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Én Lellére.
2015. jún. 6. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Balatonfüreden és környékén néhány látnivaló itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__magyarorszag__6635956-..

Balatonlellén (és a szomszédos településeken is) sok kulturális program szokott lenni nyaranta, pl.esti szabadtéri koncertek.

2015. jún. 7. 11:26
 5/7 anonim válasza:
Inkább Balatonlelle. Balatonlellén inkább bulizósabb és hangulatosabbak az esték. Délután meg nagyon jó strandolgatni meg túrázgatni. Pl: Gömbkilátó, Tihany.(Ajánlom Napfénystrand környékét). Balatonfürden kicsit drágábbak a dolgok és de viszont vannak tök jó dolgok.
2015. jún. 8. 00:10
 6/7 anonim válasza:
Nekünk Balatonlelle a kedvenc helyünk, csak ajánlani tudom. Van élet, rengeteg étterem, beülős hely, de nincsenek elrugaszkodva az árakkal. Rossz idő esetén is lehet programot találni. Van kalandpálya, cirkusz, vidámpark. Hatalmas homokos strand, mellette pedig óriási igényes, tiszta szabad strand. Augusztusban bornapok vannak, nagyon jó hangulattal. Ha ezt választod, biztosan nem fogsz csalódni, bár ez attól is függ, mik az igényeid.
2015. jún. 9. 07:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekünk is ez a két verzió van idén,de Lellével tavaly nagyon meg voltunk elégedve,az előttem író jól összegezte miért...

Viszont ha Lellére mennénk megint,akkor is át szeretnénk menni Füredre az Aquapark és a Tagore sétány miatt,csak az utazás oda-vissza nem egyszerű ha nem akarunk kocsival menni...

2015. jún. 11. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!