Mit vigyek egy háromnapos osztálykirándulásra?
Figyelt kérdés
Csütörtökön indulunk az osztállyal egy háromnapos osztálykirándulásra a Balatonhoz. Tavaly az osztályfőnökünk írt listát a kiránduláshoz, de most új osztályfőnökünk van és ő nem írt listát és nem is fog. A régi lista elveszett és nem tudom mit vigyek magammal. 12/L2015. máj. 31. 13:21
1/2 anonim válasza:
Attól függ milyen programok lesznek.
Ami fontos: tiszta alsó+zokni, tisztasági csomag: tusfürdő, fogkefe, fogkrém, fésű, papucs(!), törölköző. Ruhának 1 farmer, 2 felső, egy szabadidő ruha, sportcipő, ha jó az idő, akkor szandál, egy pulcsi vagy kardigán és időjárástól függően egy vékony kabát. Szúnyog/kullancsriasztó és naptej ajánlott. Bár a víz még meleg, de ha mentek valahova fürdeni vagy napozni, akkor vigyél egy bikinit.
2/2 anonim válasza:
Utcára ki mersz mennni egyedül? Te tudod mire van szükséged, nem pedig egy idegen. Érdekes, hogy naponta tesztek fel ilyen kérdéseket. Mikor én kirándulásra játram, nem volt elterjedve az internet. Mégis tudtam mit kell vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!