Lehetséges kulföldröl utlevelet rendelni vagy intézni?
fel kell hivnod a konzulàtust. Vagy postàn kuldenek ki egy uj utlevél kérelmet, ezt kitoltod, hitelesited kozjegyzovel, vagy pedig ( ezt jobban szeretik) bemész a konzulàtusra és ott megcsinàljàk a kérelmet, kifizeted a pénzt, 3 honap mulva pedig megkapod az uj utelevelet...
Ami valoszinuleg csak egy ideiglenes lesz, mert a biometrikus utlevelek csak tavasz kozepe tàjàn érkeznek a kovetségekre...
Ezt nem onlinbe kell intezned.
Nezd meg a neten, hogy hol van a legkozelebbi konzulatus, es oda menjel el!
Megmondod, hogy elveszitetted es kapsz egy ujat, vagy egy ideiglenest.
Ha van szemelyi igazolvanyod az is jo, bar nem tudom, hogy hol elsz.
Szoval konzulatus es valamilyen hivatalos iratot (szuletesi anyakonyvi kivonat, barmi amivel igazolod, hogy ki is vagy) kapsz ujat, kell az alairasod es fenykep is. Szoval az online-t felejtsd el!
Es nezd meg a neten, vagy hivd fel oket kerdezd meg az ugyfelfogadasi idot is, hogy mikor mehetsz. A konzulatusok nincsenek mindig nyitva.
Hol vagy?
Jól írták elöttem KONZULÀTUS. nem más.
nem vagy túl szerencsés.
én csináltattam így 2 éve, 70 €-ba került, és azt hiszem 2 hónapot kellett rá várni.
de ha elhagytad tuti többet kell rá fizetni, ha abban az országban ahol vagy efogadják a személyit (unios ország) akkor mikor haza mész csináltasd meg jobban jársz. ha viszont csak utlevelet fogadnak el akkor az országból sem fognak kiengedni ez nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!