Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Aki volt már a kecskeméti...

Aki volt már a kecskeméti vadasparkban! Kb mekkora, mennyi időt vesz igénybe a körbejárása, általánosságban mik a vélemények?

Figyelt kérdés

2015. máj. 24. 01:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok állatkert párti, így az én véleményem ezt fogja tükrözni: elég kicsi, ne egy "állatkertet" képzelj el. A belépő ehhez képest elég sok. Ha eső után mentek, tiszta sarak lesztek, melegben pedig (szerintem) nagyon büdös van (hidegben mentünk, akkor is büdös volt). És én személy szerint nagyon sajnálom a tigriseket, medvét, farkast, hogy ilyen kicsi helyre vannak bezárva. Totál értelmetlen dolog (mindenhol a világon). A kicsi gyerekeknek mindegy, hogy tigris vagy macska, sas vagy tyúk. A nagyobbakat meg az okostelefonjukon kívül semmi nem érdekli. Megváltozott a világ, már nem a 100-200 évvel ezelőtti életet éljük, hogy az embereknek egy vándorcirkusz állatokkal, állatkert, életre szóló szenzáció volt. Ja, körbejárni gyerek korától is függ, hogy mennyi idő. Pár perctől fél óráig. Ha etetitek a kacsákat, nyuszikat, akkor azzal eltelhet az idő.
2015. máj. 25. 10:32
 2/2 A kérdező kommentje:
nem gyerekkel mennénk, de köszönöm a véleményedet :)
2015. máj. 25. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!