Mi a véleményetek a siófoki aranypart szállásokról?
Figyelt kérdés
Leginkább az árra lennék kíváncsi mert néztem az árakat a neten de mondtak nekem már mindenfélét :S amúgy minden más vélemény is jöhet :)2010. febr. 24. 19:51
1/3 anonim válasza:
Nagyon drága az Aranypart. Én a Balatontourist kempingben nyaraltam, és ugyan a szállás tényleg drága volt (a faházban), de nagyon jó helyen van, így nagyon jól éreztük magunkat a társasággal. Nem mondom, hogy megéri, de mivel üdülési csekkünk volt, ott meg elfogadták, nem tűn olyan soknak 1 hétre, 6 embernek a 232000Ft. Kb 6000/fő/nap. Az éttermek viszon nem drágábbak mint máshol.
2/3 anonim válasza:
Én siófoki vagyok.A szállásokról nem tudok nyilatkozni (én kivételesen nem foglalkozom szobáztatással).Én azt ajánlanám,hogy ne a partközeli éttermekbe menjetek,hanem inkább a belvárosba.(Amigo vagy Roxy)Nem biztos,hogy olcsóbb,de hogy sokkal minőségibb a kaja,az tuti.
3/3 anonim válasza:
Mi egy bevált helyre szoktunk járni (magánházhoz) 5 percre van a parttól és 3000/fő/nap. Viszont találtam egy olcsóbb szállást Balatonföldváron ez is magánháznál (igaz régi bútorokkal- de mi úgyis csak aludni mennénk oda) 1500/fő/éj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!